Herkese selamlar Ankara için +1 diyorum. Umarım uzun soluklu bir ilişki olurselametle
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-6C "FAK85"2014
Ankara
0 Rh (+)Herkese selamlar Ankara için +1 diyorum. Umarım uzun soluklu bir ilişki olurselametle
DD250E-6C "FAK85"2014
Ankara
0 Rh (+)Tabiki 150lik 2013 RR kullanıcısıyım 60km hızı geçmiyorum Rodajın tamamlanması için can atıyorum tabi 80kmyide aşacağını düşünmüyorumcumartesi 18:00den pazar 23:59a kadar motora binebilenlerdenim Ha buarada adım sercan. Engin tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım olacak yardımlarınızı bu 150lilik kullanan garipten esirgemeyin
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)End mi diyelim bilemedim adını bahşetmemişsin bilmiyorum ilk motorunmu öyleyse bence başlangıç için iyi biraz bin 1000km de başla değiştirmeye buji,lastik,zaten yağ,zincir bunlar mecburi değil sadece daha güvenli hissetmek için. Bence bunların ötesinde sohpet güzel Hoşgeldin benden tavsiye daha fazla kendinden bahsedersen katılımcı artar.![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Hoşgeldin daimi ol e mi.. Ankara sizinle gurur duyuyor![]()
"CaRPe DieM"
DD250E-6C "FAK85"2014
Ankara
0 Rh (+)Cümleten hoşbulduk Dikkatsiz sürücü, kaygan zemin, başı boş köpek, kaska giren arı, belediyenin açtığı kuyular, kaza bela bizden uzak olsun Amin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)