Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 34 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    nooooolliiiiii laa noooooliiiiii....... :P :P :P kim kayboldu yine..... :? :? sizin kayboldu dediğiniz lunatic ahmet 2 gün önce mesaj yazmıştı zaten.. oratalığı ayaaa kaldırdın ula spidi....

nayse kaybolanlar bulundu yaa .. çok sevindim... ahmet kardeşim tosyada görüşmek umuduyla ...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Benimkine bir sepet mi taksam acaba. Gece de içinde uyurum. ÖÖÖfff. Fıstık gibim olur. Yaz tatilinde ne gezicem ama. Göreceksiniz. Diyorum şööle Sinoptan başlasam alet sola çele çeke Egeye inerim ordan Akdeniz. Tabii Alet aala sola çektiği için Doğu anadolu ve tekrar elips çizmiş olarak sinopta sonlandırırım geziyi.Elipsin yörüngesinde olursa Okan'a da uğrarım.

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Adı lazım değil bir site üyeleri motorlarını kamyonla gidecekleri yere götürüyormuş orada binmeye başlıyorlarmış, kendileri de arabalarıyla yol yapıyorlarmış daha sonrada ha bire resim çekip sitelerine şöyle yol yaptık böyle yol yaptık diye basıyorlarmış, sende nerdeyse öyle yapacaksın yahu Ahmet azıcık cesaretli ol rüzgar müzgar bu motorları deviremez sen ne kadar hızlı gidersen o kadar dengeli gidersin yalpalarsın ama asla düşmezsin motorun merkezkaç kuvveti seni dik tutar merak etme sen beni dinle çık yola gel tosyaya.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Baba , ne güzel sölemişsin ! Lunatic abimiz gelsin tabi ! Ama bence bugünden çıksın yola ! :D
    Bir de Tosya'da "EN SLOW RİDER" yarışması yapalım , O da 1. olsun ! :evil: :evil: :evil: :evil: :!:

Vazgeçtim !
    Ahmet abi , gel seninle , Tosya'da biraz antreman yapalım , olmaz mı? Gecee ve ben senin üzerine eğilelim ! Bu Raptor'ların neler yapabileceklerini bir gör ! Eminim 1-2 antremandan sonra , "teker - stopy bile yaparsın sennn ! Biliyommmm yaparsın , sen bizimle eğleniyonnnn, yoksaa eminim tefe koyardın da, nedense yok yavaş giderim tırsarım filan !
    Ben biliyom, bir gün bombayı patlatıp, bizim topluca bulunduğumuz yere, motorun arkasındaki ev le tek teker gelecen ya hadi neyse... :evil: :evil: :evil:

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Dün akşam Lunatic Ahmet, Rommel ve Ben buluştuk Oran Shell de ve oradan AOÇ ye gittik. Altuğ a tel ile ulaşamadık, velhasıl Altuğ un toplantı bitince aradı ve 10 dk.sürmedi AOÇ ne geldi. Ayak üstü sohbet derken Rommel de Ahmet gibi bekarmış. Başladılar biz istediğimiz yere gideriz nerde akşam orda sabah. Tamam dedim şimdilik siz Tosya ya gelin başka birşey istemem ayrıca Ankara olarak geziler düzenleriz dedik de durumu kurtardık.
    Ahmet in motor sola çekmeye devam ediyor. Aslında motor çekmiyor kendisi yamuk oturuyor yani cephesi sağa dönük oturunca motor da düz gidiyor ya sanıyorki sola çekiyo.

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı
    Ahmet in motor sola çekmeye devam ediyor. Aslında motor çekmiyor kendisi yamuk oturuyor yani cephesi sağa dönük oturunca motor da düz gidiyor ya sanıyorki sola çekiyo.
    :lol: :lol: :lol:

Abi Allah iyiliğini versin. Sabah sabah güne kahkahayla başladım sayende

:mrgreen: :D :lol:
    yol yapalım yol

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Bence rot ayarlarına baktırsın :mrgreen:
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
    Bence rot ayarlarına baktırsın :mrgreen:
    Evet bizde öyle yapacağız rot balanscıya gideceğiz, Ahmet in ayaklarını rot ayar tablasına birini sağa birini sola üzere bastırıp, bileklerinden de denge cihazını bağlayıp bilgisayardan da artık 13 jant 15 jant ayarları varya onu da ayakkabı numarasına göre 3-5 jant a ayarlayıp duruma bakacağız. Kaster mi Koster mi hangisi bozuksa göreceğiz. Çözüm mü o kolay sağ ayakkabısının altına bir 100 gramlık kurşun çaktıkmı rot ayarı düzelir artık sola çekmez.
    Varsa motoru sağa sola çeken Regal indirimi uygular ucuza ayar yaptırırız.

Rommel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgehan han
    Fotoğrafçılık
     RR
     Ankara
    Beğenmiş
    6
    Beğenilmiş
    1
    bekarlık iyidirrrrrrrrrrrrrr

dün regalimi aldıgım günden beri ilk kez bu kadar YAVAŞ !!! sürdüm.. hatta yolda giderken acaba stop mu etti diyede arada bi boşa gaza basmak zorunda kaldım...

dönüşte süper slow döndük

altug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Altuğ ASARLIOĞLU
    Mühendis
     REGAL RAPTOR
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    UĞRAŞMAYIN LUNATİCLE. ADAM YAVAŞ AMA İSTEDİĞİ YERE VARIYOR DİMİ SONUNDA.

YAV AHMET KARDEŞ GÖZÜNÜ SEVEYİM AL ŞU DİGİTAL MAKİNAYI. SEN POZLARI DOLDURANA KADAR BENİM OLMAYAN OĞLAN RESİM ÇEKİP GÖNDERECEK REGALLE.
    GRİ KUZU 06 BA 0660

TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)