Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Samet AKTEPE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Samet AKTEPE
    IT
     Artık yok :(
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Cool İzmir - Edirne

Abilerim kardeşlerim Allah Nasip ederse bayramda Edirne ye bir uzun yolculuk yapmayı planlıyorum. Bu benim yapacağım en uzun bir sürüş olacak. Şimdiye kadar en fazla 350 km yol yaptım başka da o kadar uzun bir yolculuğum olmadı . Tecrübe çok yok yani. Artçım eşim ile beraber çıkacağım yola ve sizden ricam hangi yolu izlemeliyim , nelere dikkat etmeliyim ve başka bir öneriniz varsa bana söylermisiniz ? Şimdiden tecrübelerini paylaşanlara teşekkür ederim.
    Konu Samet AKTEPE tarafından (19.July.2014 Saat 15:12 ) değiştirilmiştir.

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı sametsevim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abilerim kardeşlerim Allah Nasip ederse bayramda Edirne ye bir uzun yolculuk yapmayı planlıyorum. Bu benim yapacağım en uzun bir sürüş olacak. Şimdiye kadar en fazla 350 km yol yaptım başka da o kadar uzun bir yolculuğum olmadı . Tecrübe çok yok yani. Artçım eşim ile beraber çıkacağım yola ve sizden ricam hangi yolu izlemeliyim , nelere dikkat etmeliyim ve başka bir öneriniz varsa bana söylermisiniz ? Şimdiden tecrübelerini paylaşanlara teşekkür ederim. ( Bu arada bayramın 1. günü gece yola çıkmayı planlıyorum)
    Gece bilmediğin yoldan gitmek pek sağlıklı olmaz bence.Bende Eskişehir'e gitçem.Toplam 350 km.Daha önce tek seferde 220 km yapmışlığım var.Ama ben sabah 4-5 gibi çıkmayı planlıyom

Samet AKTEPE
    IT
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gece bilmediğin yoldan gitmek pek sağlıklı olmaz bence.Bende Eskişehir'e gitçem.Toplam 350 km.Daha önce tek seferde 220 km yapmışlığım var.Ama ben sabah 4-5 gibi çıkmayı planlıyom
    Bende planda bir değişiklik yaptım ya gece yolların durumunu görmek zor olur allah korusun çukurumuz çok bende sabah şafak vakti çıkmayı planlıyorum hem gezi hem asker görmesi yaparım eyw

Gezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğuş ay
    Diş hekimi
     Honda Shadow 750c
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba samet, bahadira katiliyorum,gece yola cikma,sen super hatasiz kullansan bile,gece bizim motorlar cok zor gorunuyor tek stop lambasiyla,200 km de bir en az 15 dk mola ver,gunde 400 km den fazla yapma
    Luleburgazda bana babaeski de de tanju abiye ugra

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Gece yolculuğunu ben de tavsiye etmiyorum.Zaman kısıtlaman yoksa molalarını da bol bol vermeni tavsiye ederim.
    Doğuş(gezgin) in de yazdığı gibi, Lülerburgaz da Doğuş a, 25 km sonrası da Edirne yolu üzerinde Babaeski' de bana uğrayabilirsin.Tabii Çanakkale-Keşan -Uzunköprü üzerinden gelip Babaeski ve Edirne arasındaki, Babaeski'den 25 km ileride olan Havsa'ya çıkarsan, bizi es geçmiş olursun.
    Sen hele bi google map den rotanı belirle ve burada bizimle paylaş, olmadı dönüşte misafirimiz olursun yahu
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

Samet AKTEPE
    IT
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Gezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba samet, bahadira katiliyorum,gece yola cikma,sen super hatasiz kullansan bile,gece bizim motorlar cok zor gorunuyor tek stop lambasiyla,200 km de bir en az 15 dk mola ver,gunde 400 km den fazla yapma
    Luleburgazda bana babaeski de de tanju abiye ugra
    O tarafa ilk defa gideceğim ve henüz rota ile ilgilenemedim iş yoğunluğumdan dolayı teşekkür ederim tavsiyen için tanju abimiz bi tane inş tanışma fırsatım olur
    ride to live live to ride

Yaşamak için sür, Sürmek için yaşa

Samet AKTEPE
    IT
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanju Mayda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gece yolculuğunu ben de tavsiye etmiyorum.Zaman kısıtlaman yoksa molalarını da bol bol vermeni tavsiye ederim.
    Doğuş(gezgin) in de yazdığı gibi, Lülerburgaz da Doğuş a, 25 km sonrası da Edirne yolu üzerinde Babaeski' de bana uğrayabilirsin.Tabii Çanakkale-Keşan -Uzunköprü üzerinden gelip Babaeski ve Edirne arasındaki, Babaeski'den 25 km ileride olan Havsa'ya çıkarsan, bizi es geçmiş olursun.
    Sen hele bi google map den rotanı belirle ve burada bizimle paylaş, olmadı dönüşte misafirimiz olursun yahu
    Tanju abi sanırım sen o bölgeyi daha iyi bilirsin haliyle benim niyetim biraz kestirme biraz gezme karışık bi rota bir de sanırım feribotla karşıya geçeceğim ama nereden geçeceğim bilemiyorum :( keşke bi abimiz bana rota çizse :mrgreen: ha bu arada misafir perverliğin için ayriyeten teşekkür ederim abi inş nasipse diyelim

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tanju abi sanırım sen o bölgeyi daha iyi bilirsin haliyle benim niyetim biraz kestirme biraz gezme karışık bi rota bir de sanırım feribotla karşıya geçeceğim ama nereden geçeceğim bilemiyorum :( keşke bi abimiz bana rota çizse :mrgreen: ha bu arada misafir perverliğin için ayriyeten teşekkür ederim abi inş nasipse diyelim
    İzmir'den Çanakkale'ye kadar nasıl gelmek istersin bilemiyorum.Ancak Çanakkale'den karşıya Eceabat'a geçecesin.
    Eceabat'dan sonra da tek yolun var zaten Edirne'ye.
    Eceabat-Gelibolu-Keşan-Uzunköprü-Havsa-Edirne yapmak zorundasın.

DİKKAT : Havsa'dan sola dönersen Edirne.
    Sağa dönersen Babaeski-Lüleburgaz - Çorlu-İstanbul istikametidir.

Aşağıdaki linkde güzergahın mevcut

http://www.illerarasimesafe.com/edir...at/yolharitasi
    yani
    SIFIR NOKTASI

Samet AKTEPE
    IT
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanju Mayda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmir'den Çanakkale'ye kadar nasıl gelmek istersin bilemiyorum.Ancak Çanakkale'den karşıya Eceabat'a geçecesin.
    Eceabat'dan sonra da tek yolun var zaten Edirne'ye.
    Eceabat-Gelibolu-Keşan-Uzunköprü-Havsa-Edirne yapmak zorundasın.

DİKKAT : Havsa'dan sola dönersen Edirne.
    Sağa dönersen Babaeski-Lüleburgaz - Çorlu-İstanbul istikametidir.

Aşağıdaki linkde güzergahın mevcut

http://www.illerarasimesafe.com/edir...at/yolharitasi
    10 numara 5 yıldızsın abi eyw çok teşekkür ederim son bir sorum olacak eceabat a her daim feribot var mı ? yoksa belirli saatlerde mi var ?

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    10 numara 5 yıldızsın abi eyw çok teşekkür ederim son bir sorum olacak eceabat a her daim feribot var mı ? yoksa belirli saatlerde mi var ?
    BOĞAZ HATTI SEFER TARİFESİ

ÇANAKKALE - ECEABAT

Çanakkale -Eceabat (Hergün) 00:00 07:00 12:00 17:00 22:00 01:00 08:00 13:00 18:00 23:00 03:00 09:00 14:00 19:00 --- 05:00 10:00 15:00 20:00 --- 06:00 11:00 16:00 21:00 --- Eceabat - Çanakkale (Her gün) 00:00 07:00 12:00 17:15 22:00 01:00 08:00 13:00 18:00 23:00 02:00 09:00 14:00 19:00 --- 04:00 10:00 15:00 20:00 --- 06:00 11:00 16:00 21:00 ---

link aşağıda
    http://www.canakkaletravel.com/feribot.htm
    yani
    SIFIR NOKTASI

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)