Merhaba Arkadaşlar,
İlk motorumu aldım ve artık bende bir RR' cuyum fakat ilk kez motor kullandığım için biraz acemiyim.
İstanbul' da yaşıyorum düzenleyeceğiniz her türlü aktiviteye katılmak sizlerle tanışmak isterim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Merhaba Arkadaşlar,
İlk motorumu aldım ve artık bende bir RR' cuyum fakat ilk kez motor kullandığım için biraz acemiyim.
İstanbul' da yaşıyorum düzenleyeceğiniz her türlü aktiviteye katılmak sizlerle tanışmak isterim.
Yamaha dragstar
istanbul
A Rh (+)Hoşgeldin Murat Hayırlı olsun.. Katılmak istersen Son sahur programımızda Cumartesi akşam bulusucaz bekliyoruz..
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Hoşgeldin aramiza engin abininde dedigi gibi cumartesi gece sahur programında tanisabiliriz![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Murat aramıza hoş geldin
Yeni makina hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin arkadaların dediği gibi c.tesi yeşlköy sahilde buluşuyoruz gelebilirsin![]()
Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Sıcak karşılama için sağolun arkadaşlar katılmayı çok isterdim fakat cuma akşamı 5 günlüğüne gümüşyakaya gideceğim eşimle. İnş bir sonra ki ilk buluşmada yer almak isterim hatta 10 ağustosda yapacağınız gezi için konuya cevap yazdım katılacağım inş.
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)Hoşgeldin, motorun hayırlı olsun.
Eşinle beraber yolların tozunu atman dileklerimle.
Rabbim kazadan beladan korusun.
Ölümle yaşamın tam ortası
yani
SIFIR NOKTASI
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)