Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Sercan makina güzel duruyor biraz pazarlıkla indirirsen uygun olur sadece kmsi biraz yüksek ama modele göre ona normaldir km olarak bu kasalar ortalama 25.000 km de şanzuman ömrünü bitirir dişlileri değiştirmek gerekir maliyeti 600 - 700 tl gibidir bilğin olsun ama bütçene göre bundan daha temizini zor bulursun
    boy olarak bu T gidon makinalar biraz daha avantajlıdır diğer kartal gidona göre T gidonlar daha yukarıdadır diz mesafen daha rahat eder üzerine biner bakarsın dizlerin kurtaryorsa üzerinde iri dursanda kullanabilirsin hayırlısı olsun
    Sana uzak ama bir alternatif daha
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73692946/detay

secoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sercan Özlü
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sercan makina güzel duruyor biraz pazarlıkla indirirsen uygun olur sadece kmsi biraz yüksek ama modele göre ona normaldir km olarak bu kasalar ortalama 25.000 km de şanzuman ömrünü bitirir dişlileri değiştirmek gerekir maliyeti 600 - 700 tl gibidir bilğin olsun ama bütçene göre bundan daha temizini zor bulursun
    boy olarak bu T gidon makinalar biraz daha avantajlıdır diğer kartal gidona göre T gidonlar daha yukarıdadır diz mesafen daha rahat eder üzerine biner bakarsın dizlerin kurtaryorsa üzerinde iri dursanda kullanabilirsin hayırlısı olsun
    Sana uzak ama bir alternatif daha
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73692946/detay
    Çok teşekkür ederim Celil abi, bu ilanda ki motor da hoş ancak dediğin gibi Bursa uzak bana biraz, bir de t gidonların benim üzerimde tuhaf bir çekiciliği var sanırım o yüzden de tercih edeceğim o motoru, kmsi yüksek ama gözüme hoş ve temiz geldi. Gerçekten çok yardımcı oldunuz hepiniz, herkese çok teşekkürler.

Samet AKTEPE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Samet AKTEPE
    IT
     Artık yok :(
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı secoman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler,kardeşler selamlar.

Umarım yanlış yere yanlış bir konu açmamışımdır.Takdir edersiniz ki yeni üyeyim. Demek istediğim şu ki; ufak yaşlardan beridir chopper tutkunu olan bir bireyim. Nasipse eylüle kadar bir motor sahibi olmak istiyorum ve bu benim ilk motorum olacak inşallah. İki motor ilanı arasında kaldım ikisi de 2. el. Bir tanesi regal raptor dd250e-9 2005 model ve 34.000 km'de. İkincisi ise dd 150e-2 2012 model ve 5.000 km'de. burda ilanın linkini atmam doğru olur mu bilmediğim için yazı haline döktüm kısaca. Boyum 1.91 civarı ve öğrenciyim. ikisi de 3.700tl bütçem de ancak bu kadar hemen hemen. Çok fazla hız tutkunu olan biri değilim. Benim olayım o motorun üzerinde ki tutku. Motorumu çoğunlukla okula gidip gelirken kullanıcam zaten. Sizin görüşlerinizi heyecanla bekliyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler. Kazasız belasız sürüşler
    Bana sorarsan kardeşim bence de 250 cc al. Ben durumum müsait olsa motorumu hiç satmam ancak cc ve model yükseltmek için satardım. çok memnunum 2006 model 29000 km de motorun tüm bakımlarını yaptırdım bir uzun yol yaptım tık demedi için rahat bir şekilde binebileceğin bir marka zaten. 150 mi 250 mi tabi ki 250 kısacası
    ride to live live to ride

Yaşamak için sür, Sürmek için yaşa

Sercan Özlü
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı sametsevim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana sorarsan kardeşim bence de 250 cc al. Ben durumum müsait olsa motorumu hiç satmam ancak cc ve model yükseltmek için satardım. çok memnunum 2006 model 29000 km de motorun tüm bakımlarını yaptırdım bir uzun yol yaptım tık demedi için rahat bir şekilde binebileceğin bir marka zaten. 150 mi 250 mi tabi ki 250 kısacası
    Eyvallah hocam sagolasin kararimi verdim zaten ;)

Samet AKTEPE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Samet AKTEPE
    IT
     Artık yok :(
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı secoman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler, kardeşler şu an bir ilan gördüm ve aşık oldum.. biraz pazarlık edip bunu almayı düşünüyorum ve sanırım son kararım tabii sizden gelen yorumları da değerlendirerek.. biraz zora sokucak beni ama çok hoşuma gitti
    işte bu;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66716441/detay

Şimdi konuştum motorun sahibiyle, orjinal parçalarda bir değişim yok dedi sadece rulmanı falan değiştirdim dedi. kazası falan da yok dedi. bir tek egzozu çok az kaldırıma sürtmüş ama o da belli olmuyor zaten dedi. Pazarlık payı motor başında olur dedi. Biraz fiyatı geri düşürebilirsem iyi olur.çok heyecanlıyım inanın teşekkürler
    Şu yazını okudum da ben bu motoru ilk gördüğümde ne bir bilgim vardı ne yeterli bi bütçem gördüm aşık oldum illa bunu alacağım dedim ve gidip balıkesir merkezden yağmurlu havada aldım ve 2 kişi yağmurda geldik motorumu övmek gibi olmasın gerçekten bi karizması var sanki farklı diğerlerinden bak bu da edirne yolculuğundan bir fotoğraf egzozun uç alt kısmına bakarsan bahsettiğim ezikliği görürsün kardeşim
    [IMG][/IMG]
    Konu Samet AKTEPE tarafından (04.August.2014 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.
    ride to live live to ride

Yaşamak için sür, Sürmek için yaşa

Sercan Özlü
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı sametsevim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu yazını okudum da ben bu motoru ilk gördüğümde ne bir bilgim vardı ne yeterli bi bütçem gördüm aşık oldum illa bunu alacağım dedim ve gidip balıkesir merkezden yağmurlu havada aldım ve 2 kişi yağmurda geldik motorumu övmek gibi olmasın gerçekten bi karizması var sanki farklı diğerlerinden bak bu da edirne yolculuğundan bir fotoğraf egzozun uç alt kısmına bakarsan bahsettiğim ezikliği görürsün kardeşim
    [IMG][/IMG]
    Aynen fark ettim, bu fotoğrafta da çok hoş duruyor, yakışıklı motor benim de hoşuma gitti. aman değmesin, ufak bi aksilik olmuş sanırım filtre hortumunda

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)