Arkadaşlar abiler nereye baktıysam bulamadım bu hava filtre hortumunu ya motorum sırf hortum yırtık diye 90 km az gidiyor lütfen yardım Celil Abiiiiiiiiiii:?:
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Artık yok :(
İZMİR
A Rh (+)Arkadaşlar abiler nereye baktıysam bulamadım bu hava filtre hortumunu ya motorum sırf hortum yırtık diye 90 km az gidiyor lütfen yardım Celil Abiiiiiiiiiii:?:
![]()
ride to live live to ride
Yaşamak için sür, Sürmek için yaşa

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)O zaman birde alttakini dene
http://www.deltamotorluaraclar.com/i...ry&path=60_117
İZMİR
A Rh (+)Abilerim arkadaşlarım ben bu hortum meselesini bir türlü çözemedim ya komple seti var dedi adam aldık istanbul dan gönderdiler benim eski hortum zaten paramparçaydı sökerken 5 e bölündü şimdi yeni aldığım hortum da uç kısımları çok geniş eskisinean ve kelepçeyi sıktıkça hem çıkıyor hem oturmuyor yazık değil mi bana yaa hortumsuz kaldıım :(
:|
bana bir yardım lütfen motorumda ne subap ayarı kaldı ne yakıt perperişanım tatsız tuzsuz biniyorum şu an yaa kime sorsam stokta yok diyorlar bulduğum yere söylüyorum olan bu başkası olamaz diyor e uymuyor işteeeee
İZMİR
A Rh (+)Lanet gitsin böyle İzmir e ya ne aydın ne izmir ne muğla ne istanbul aramadığım yer kalmadı yok abi hortum ben motoru alırken parça sorunu yok diye okudum her yerde ama gördüm ki hiç bi yerde bulamıyorum... !
2012 250E 9B KLASİK
İstanbul- Eyüp (Avrupa yakası)
0 Rh (+)bi teknik servise falan götürsene olay açığa kavuşsun.Belki eksik olan bir şeyler var ise uydurur falan. İstanbul da olsaydın bakmaya gelirdimMekanik tamiri gibi şeylere elim yatkın baya bakardık kardeşim.
İZMİR
A Rh (+)Ya koca İzmir de 3 tane servis numarası bulabildim ( muğla da 5 tane aydın da 5 tane var bu arada nasıl 3. büyük şehirse izmir ) 3 ünü de aradım sadece 1 i cevap verdi oda satış var sadece dedi motorculara soruyorum bu özel hortum bulamazsın der 4 motor tamircisine gittim bunlar çeşitli markaların servisi aynı zaman da. istanbul da regal parçası satan yerlerden aldım hatta birinden komple setini almak zorunda kaldım filtre kutu hortum neyse 2 side ağızları geniş geldi öyle yapıyoruz böyle yapıyoruz yok ya illa açık kalıyor bi yerleri ve motor aptal gibi çalışıyor. Ya ben nerede yaşıyorum anlamıyorum ki istanbul ankara kullanıcıları buradan takip ediyorum arkadaş herkes memnun neden medeniyet var resmen oralarda Gâvur izmir işte ! eyvallah bu arada keşke istanbul da olsaydım bu konuyu konuşuyor olmazdım en azından![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)