Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 8 Toplam 29 Sayfadan BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu
Toplam 289 adet sonuctan sayfa basi 71 ile 80 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,705
    Beğenilmiş
    7,115
    Alıntı Kazım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu gezilerde ortalama hız ne kadar oluyor? 150-200 cc bir makine ile ayak uydurabilir miyiz acaba?
    Merhaba kazım aramıza hoşgeldin kendini tanışma başlığında tanırsan seviniriz
    Şehirlerarası yollarda ortalama hız 100 km gibidir yeni kasa blansörlü 150cc makinalar uyar ama eski kasalar tempoya uyamaz 250 cc - 350 cc ler her yolla baş eder sıkıntı yaşatmaz

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salih Özler
    Serbest
     Harley Davidson XL883L Superlow
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    24
    Alıntı Emrehan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İmza kampanyası devam ediyor. Yukarıda alıntıladığım mesajın aslını bulup "teşekkür" butonunu tıklayarak katılabilirsiniz.

Emrehan Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 11 Kisi:
    Anıl Doğan ( 17 Saat önce), Bahadır ( 18 Saat önce), dragendo ( 18 Saat önce), ercankarşı ( 17 Saat önce), Erkan ( 18 Saat önce), Levent ( 13 Saat önce), murathamzaoglu ( 16 Saat önce), omer_cip23 ( 12 Saat önce), Tanju Mayda ( 11 Saat önce), zafer46 ( 17 Saat önce), ömer ( 13 Saat önce)
    Bu yoğun talep üzerine gelmemek sizlere ayıp bana da büyük kayıp olacak diyerek elimden geldiğince çabalayıp gelmeye çalışacağım. İki hafta önce evimi taşıdığımdan internet olanaklarım şu an için kısıtlı, pek foruma giremiyorum. Emrehan'ımı da yanaklarından öpüyorum.:|

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yoğun talep üzerine gelmemek sizlere ayıp bana da büyük kayıp olacak diyerek elimden geldiğince çabalayıp gelmeye çalışacağım. İki hafta önce evimi taşıdığımdan internet olanaklarım şu an için kısıtlı, pek foruma giremiyorum. Emrehan'ımı da yanaklarından öpüyorum.:|
    Abim benim. Biliyorum bizi kırmayacağını.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abilerin en güzeli, sevindirdin bizi

Börülcem, sen de yağ çekme bu kadar..
    "CaRPe DieM"

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,705
    Beğenilmiş
    7,115
    Arkadaşlar İstanbul - Eskişehir Rotamız
    Yenikapı'dan 08.00 de ido feribotuyla yalova ya geçeceğiz orada istanbul anadolu yakasından eskihisar feribotu ile yalovaya geçen arkadaşlar ile tahminen 08.45 - 09.00 gibi buluşup yola çıkacağız
    Rotamız Yalova,İnegöl, Bozüyük üzeri Eskişehir dir
    Yalova'dan - Eskişehir'e 200 km yol alarak tahmini 4-5 saatte eskişehir'e varırız
    BURSA ekip size uygunsa sizinle inegölde buluşabiliriz
    Arkadaşlar istanbul dan yenikapı ido ile gelecekler
    Gidiş yenikapı'dan : 30 agustos sabah 08.00
    Dönüş yalova'dan : 31 agustos 17.30
    Tarih & saatine biletlerini alsınlar

İSTANBUL

1-CELÎL
    2-omer_cip
    3-atillaharun
    4-Dragendo (Engin)
    5-MuratGokturk
    6-serhatsezer
    7-Bahadır (Eskişehir)
    8-özgürr
    9-fatih ekren
    10-Alli
    11-Ömer yahşi
    12-Ruberjack (Uğur eskişehir)
    13-Erman
    14-zafer46
    15-

ANKARA

1-Emrehan
    2-Erkan
    3-Bülent
    4-Levent+1
    5-ercankarşı
    6-caglar
    7-İlko+1
    8-murathamzaoğlu+1
    9-emcho+göbeği
    10-crazywoodoo
    11-ader
    12-Uğur Yalçın+1
    13-dr_infernal
    14-

BURSA

1-ozguralic
    2-özgürilici
    3-mesutdikmen
    4-keremtülü
    5-korhanboşnak
    6-
    7-
    8-

SAKARYA

1- Cihan54
    2-

muharremkara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Muharrem
    Bilgisayar Mühendisi
     Bajaj Pulsar 200NS Fi
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar,
    Her ne kadar beyaz RegalRaptor Daytona almak üzere olaya başlamış, forumun RegalRaptor kısmını son sayfadan ( o zaman 96 sayfa falandı ) 30küsürüncü sayfaya kadar okuyup özet çıkarmış, ehliyet-korumalı kıyafet vs vs almış olsamda maddi/manevi/zamani durumlar yüzünden Pulsar200Ns almış bulunmaktayım 1 hafta önce.

Şimdi sorum şu ki; ben de motorumla katılabilir miyim size Ankara'dan? Uzun yola deneyim kazanmak, gereklilikleri öğrenmek adına güzel bir fırsat benim için.
    Hem Eskişehir'in yeni halini de görmüş olurum, 2000-2008 arası okumuştum orada, bayağı bir değişmiş.
    Konu muharremkara tarafından (08.August.2014 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.

xxx
    at
     Honda Shadow Spirit 2009
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı muharremkara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,
    Her ne kadar beyaz RegalRaptor Daytona almak üzere olaya başlamış, forumun RegalRaptor kısmını son sayfadan ( o zaman 96 sayfa falandı ) 30küsürüncü sayfaya kadar okuyup özet çıkarmış, ehliyet-korumalı kıyafet vs vs almış olsamda maddi/manevi/zamani durumlar yüzünden Pulsar200Ns almış bulunmaktayım 1 hafta önce.

Şimdi sorum şu ki; ben de motorumla katılabilir miyim size Ankara'dan? Uzun yola deneyim kazanmak, gereklilikleri öğrenmek adına güzel bir fırsat benim için.
    Hem Eskişehir'in yeni halini de görmüş olurum, 2000-2008 arası okumuştum orada, bayağı bir değişmiş.
    tabiki katılabilirsin ben de spyder spyder diye özetler çıkarıp sonunda shadow almıştım:D

yalnız öncesinde rica etsem buluşmalardan bazılarına katılabilir misin? toplu sürüş bilgilendirmesi(kitapçık) gibi konuları konuşuruz. son gün buluşup sürmek bence herkes için riskli.
    (şahsi fikirlerimdir)

günübirlik gezilerimiz de oluyor irtibatı koparmazsan deneyimine deneyim katarsın

1 haftalık motor rodaj süresi aşıldı mı? zira bu gezilerde hız ortalamamız 100km/s civarında oluyor rodajınıza uymayabilir. işte bunları hep konuşuruz buluşmalarda:D
    Konu A. Emre GÜVEN tarafından (09.August.2014 Saat 03:02 ) değiştirilmiştir.

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı muharremkara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,

Rodaj dan çıkmışsan dal gitsin gruba yahu, sana kimsenin hayır diyeceğini zannetmem.Ancak rodaj dan çıkmamışsan kesinlikle tavsiye etmem, makinanı üzersin veya diğer arkadaşların hızını kesersin.
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

muharremkara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Muharrem
    Bilgisayar Mühendisi
     Bajaj Pulsar 200NS Fi
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı dr_infernal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki katılabilirsin ben de spyder spyder diye özetler çıkarıp sonunda shadow almıştım:D

yalnız öncesinde rica etsem buluşmalardan bazılarına katılabilir misin? toplu sürüş bilgilendirmesi(kitapçık) gibi konuları konuşuruz. son gün buluşup sürmek bence herkes için riskli.
    (şahsi fikirlerimdir)

günübirlik gezilerimiz de oluyor irtibatı koparmazsan deneyimine deneyim katarsın

1 haftalık motor rodaj süresi aşıldı mı? zira bu gezilerde hız ortalamamız 100km/s civarında oluyor rodajınıza uymayabilir. işte bunları hep konuşuruz buluşmalarda:D
    Buluşmalara katılırım tabi ki, amacım da zaten sizlerden olayın senaryosunu, toplu sürüş gerekliliklerini öğrenmek, hazırlıklarını yapmak, ne yapılacağı hakkında bilgi almak. Bahsettiğiniz gibi son gün buluşup sürmek riskli herkes için.

Alıntı Tanju Mayda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rodaj dan çıkmışsan dal gitsin gruba yahu, sana kimsenin hayır diyeceğini zannetmem.Ancak rodaj dan çıkmamışsan kesinlikle tavsiye etmem, makinanı üzersin veya diğer arkadaşların hızını kesersin.

Rodaja dikkat ediyorum. Şu anda 400 km civarı yaptım, 450-750 km arası ilk bakım olacak. Hergün işe git-gel en az 50 km, gezi zamanına kadar 1000küsür km olur diye düşünüyorum, 1000'den sonra zorlamaya başlarım zaten biraz biraz. O yüzden sizlere ayak uydurmak sıkıntı olmaz. Uyarı için teşekkürler

Bazı durumlardan dolayı plakayı çıkartamadım halen, bu pts-salı günü de onu çıkartıcam inşallah, sonra buluşmalara katılabilirim gönül rahatlığıyla, tabii iş mesaimin elverdiği durumlarda.

Buluşma sayfasını da takip ederim bundan sonra.

Teşekkürler.

l
    l
     l
     l
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Muharrem kardeşim vaktin olursa bu akşam veya yarın garaja gel tanışalım.

Garajın konumu Cinnah cad ve Enis Behiç Koryürek sok. kesişiminde
    Mesnevi sokağın üst paraleli

Sayfa 8 Toplam 29 Sayfadan BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)