| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Konu Salih tarafından (31.August.2014 Saat 21:23 ) değiştirilmiştir.
...
...
0 Rh (+)Bu ne hafta sonuydu ama.. Aile buluşmamız ve festival çok güzel oldu.. Salih abi ne kadar toplu sürüş yapamasakta RR olarak gece Ankara oyun havalarıyla toplu uçuş yaptık. Musa çok hızlı uçunca pek katılamadı bizeHer şey çok güzeldi hepinize çok teşekkürler
hyosung gv 250
istanbul
A Rh (+)abi hatırladığım kadarıyla bende çok eğlendim ne kadar silik anılarım olsada anlayışınız için hepinize teşekkür ederim (en çokda beni çadıra atan kadroya ) bazı yerlerde sapıtmışım hepinizden özür dilerim bi yanlışım olduysa :D
Yamaha dragstar
istanbul
A Rh (+)Tek kelimeyle herşey HARİKAYDI!! Süper eğlendik Ankara ve Bursa ekibiyle tanışmak büyük zevkti. Halat çekme yarışması yüzünden iki parmağım ( hemde ikiside orta parmak) pert oldu ama Raptor Riders adını finale yazdırıp madalya almakta gurur vericiydi
Kazandığımız maçlardan sonra ankara ekibiyle gaza gelip zıplayarak laylaylom yaptığımızıda unutmıcam
))) Hepinize çok ama çok teşekkürler iyiki varsınız!!!!!!!!!

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Muhteşem RaptorRiders Ailesi Birlikte bir festivali daha geride bıraktık.
RaptorRiders kuruluşundan bu yana en geniş katılımla bir rekora imza attık.
Festivalinde tartışılmaz en kalabalık ve keyifli gurubu bizdik . Farkındamıydınız bilmiyoruz ama herkes bu guruba imrenerek baktı.Ama inanın bu ailenin bir parçası olmak imrenilmeyecek gibi değil.
Tek kelimeyle muhteşemsiniz
Ankaraya ekibine ayrı olarak teşekkürü bir borç biliriz. Kısa sürede çok fazla emek harcayarak , çok büyük işler yaparak çok güzel bir aile kurmussunuz bunu tanısınca , kaynasınca daha iyi anladık.Allah birlikteliğinizi daimi etsin.
RaptorRiders Ankara olarak Bu büyük ailenin güçüne güç kattınız. Artık bu büyük ailenin sırt yere gelmez.
RaptorRiders Bursa ekibinide ayrıca teşekkür ederiz.
Allah hepimizidan korusun . Yolunuz ve farınız hep açık olsun.
İyiki varsınız.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)Abilerim kardeslerim burda saatlerce
Satir satir anlatabilirim yasadiklarimi hayatimda bukadar eglendigimi hic hatirlamiyorum abiler abiliklerini cok
Guzel yapip bize ornek oldular hepsine ayri ayri tesekkuru bir borc bilirim iyiki varsiniz ve iyiki aranizdayim nir dahaki bulusmayi iple cekiyorum zaman cabuk gecsin![]()

Honda Shadow VT750C
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bu kadar yorulmama gerek varmiydi ? Vardi. Peki neden ? Tabi ki raptorriders icin insanlar ailesi icin bi cok sey yapabilir sizde benim ailemsiniz bende sizin icin bi cok sey yapabilirimherkese tesekkur ederim, her yerde her zaman birlikte olma dilegiyle dunyanin KRAL insanlari
![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)İstanbul , Ankara , Bursa'dan Katılan Tüm Arkadaşlara Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim Muhteşem Güzel çok Keyifli Bir Aile Toplantısı Oldu Katılım Rekoru Kırdık Maşallah
İnşallah dahada güzel toplantiarda bir araya gelicez
(Resimleri face sayfasına yükledim oradan bakabilir alabilirsiniz )
https://www.facebook.com/groups/180218118698251/
![]()
Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Herkese merhaba,
bu festival benim için ilkti. hem ilk motosiklet festivalim, hem ilk uzun yolum, hem ilk toplu sürüşüm oldu. Her anı inanılmaz zevkliydi. Bana yol-yordam gösteren, hatalarıma hoşgörüyle yaklaşıp telafi eden, bu büyük etkinlikte emeği geçen ve bilhassa çalışmayan motorumu iten tüm arkadaşlara teşekkür ediyorumHep birlikte nice festivallere...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)