Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

tuğrul
    öğrenci
     yok
     samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Öncelikle hoşbulduk yazmayı unutmuşum çok teşekkür ederim günümün çoğunu forumda geçiriyorum ve çok şey öğrendim herkese teşekkürü borç bilirim.boyutlara gelince 185 boyundayım bugün akşam saatlerinde daytonayı görme fırsatım oldu ve gerçekten beğendim 150liliğe göre çok daha cüsseli duruyor.tekrar tüm cevaplar için teşekkür ederim

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı asaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hoşbulduk yazmayı unutmuşum çok teşekkür ederim günümün çoğunu forumda geçiriyorum ve çok şey öğrendim herkese teşekkürü borç bilirim.boyutlara gelince 185 boyundayım bugün akşam saatlerinde daytonayı görme fırsatım oldu ve gerçekten beğendim 150liliğe göre çok daha cüsseli duruyor.tekrar tüm cevaplar için teşekkür ederim
    Merhabalar aramiza hosgeldin oncelikle 185 boyundaysan 150 cc olan modeli elemelisin daytona 250 tam senlik eğer bütçe sıkıntın yoksa ama eger artçin olacaksa 350 cc olan modeli almalisin çunku motor iki kisi banamisin demiyor

dragendo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

engin tuna
    inşaat mühendisi
     Yamaha dragstar
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı asaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık aynı boydayız 150 lik altında oyuncak gibi durur. Daytona yada spider düşün ikiside birbirinden güzel ihtişamlı motorlar..

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Bende ilk motor alacağım zaman daytona 350 istiyordum ama param yetmediği için 1 seneliğine 150 cc klasiklerden almıştım.Maddi durumun müsaitse 250 veya 350 cc tavsiye ederim.

KamilErgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kamil Ergün
    emekli
     Hyosung GV 250
     kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar durun bi biz 150 likleri kime satcaz. Şaka bi yana imkanların ne ölçüdeyse o motor senin için en iyisidir. Mesela benim arabam dünyanın en hızlı ve kaliteli arabasıdır. Çünkü anahtarı cebimde. O yüzden benim gibi dragstar alma imkanın varda 150 lik almışsan kafanı vuracak yer ararsın ama borca gireceksen 150 lik sana yeter.

tuğrul
    öğrenci
     yok
     samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bugün bir arkadaşım samsundaki bayinin önünden geçerken motorlara bakmış sormuş bayi sahibi 250lik motor bu stil zor olur 19 yaşındasınız şeklinde cümleler kullanıp yamaha ybr 125 göstermeye kalkmışki ybr de 130 kg motor yarın bir de ben gidecem moralimi bozdu bu durum

cagtili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cagatay
    memur
     dd150e2f
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sen söylenenlere bakma, otur şöyle bir üstüne bir tur atma imkanın var ise at, ve yine imkanların doğrultusunda hangisi içine sinerse hiç acıma yapıştır

satıcıyı arkadaşını eşini dostunu tavsiyeleri dikkate al ama yine de sen yüreğinin sesini dinle pişman olmazsın hayat senin hayatın kararlarına da kimseyi karıştırma...

motorcunun ruhunda ve özünde özgürlük vardır unutma

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)