Selamlar Arkadaşlar,
İsmim Kazım, yaş 31, istanbul'da yaşıyorum ve bil. müh. olarak çalışıyorum...
Hiç aklımda yokken bir anda ben de bu tutkuya kapıldım ve bir motosiklet almaya karar verdim...Sonrasında araştırırken forumunuza rastladım ve her gün zevkle eski konulara göz gezdiriyorum...
Daha önce vitesli motor kullandım biraz fakat hiç kendi motorum olmadı. İlk olarak ehliyet işini hallettim. Sıra motora geldi. Motor konusunda tabiki benimde gönlümde 350cc'lik bir Regal Raptor var. Fakat şuan maddi durumum pek müsait değil ve herhangi bir motor tecrübem olmadan borç harç böyle bir motor almak istemiyorum. Bu sebeple yeni model balansörlü bir kuba superlight 200 ile başlamayı düşünüyorum. Neden RR 150cc değil diyecek olursanız, superlight 200 biraz daha göze hitap ediyor gibi geldi bana, kağıt üzerinde performansıda biraz daha iyi gibi ve ikinci el fiyatları hemen hemen aynı sayılır...
Motoru günlük kullanım için değil, tamamen zevk için alıyorum ve umarım ben de gezilerinize eşlik edip size ayak uydurabilirim, özellikle ağustos sonundaki geziye kadar kendimi geliştirip size katılabilmeyi çok istiyorum...Herkese hayırlı kazasız belasız günler dilerim...

RR DAYTONA 250cc
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)