Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Kazım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kazım Temur
    Bilgisayar Mühendisi
     RR DAYTONA 250cc
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Aranıza Yeni Katıldım...

Selamlar Arkadaşlar,

İsmim Kazım, yaş 31, istanbul'da yaşıyorum ve bil. müh. olarak çalışıyorum...

Hiç aklımda yokken bir anda ben de bu tutkuya kapıldım ve bir motosiklet almaya karar verdim...Sonrasında araştırırken forumunuza rastladım ve her gün zevkle eski konulara göz gezdiriyorum...

Daha önce vitesli motor kullandım biraz fakat hiç kendi motorum olmadı. İlk olarak ehliyet işini hallettim. Sıra motora geldi. Motor konusunda tabiki benimde gönlümde 350cc'lik bir Regal Raptor var. Fakat şuan maddi durumum pek müsait değil ve herhangi bir motor tecrübem olmadan borç harç böyle bir motor almak istemiyorum. Bu sebeple yeni model balansörlü bir kuba superlight 200 ile başlamayı düşünüyorum. Neden RR 150cc değil diyecek olursanız, superlight 200 biraz daha göze hitap ediyor gibi geldi bana, kağıt üzerinde performansıda biraz daha iyi gibi ve ikinci el fiyatları hemen hemen aynı sayılır...

Motoru günlük kullanım için değil, tamamen zevk için alıyorum ve umarım ben de gezilerinize eşlik edip size ayak uydurabilirim, özellikle ağustos sonundaki geziye kadar kendimi geliştirip size katılabilmeyi çok istiyorum...Herkese hayırlı kazasız belasız günler dilerim...

sirinbaba can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Can Ayaz
    Satış Uzmannı
     Hyosung GV 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba Kazım Bey,
    Hoş geldiniz,Kanınıza motor sevdası karıştı mı kolay kolay çıkmaz çıkamaz .RR 150 Cc ler güzel motorlar daha dün kampta Murat bey arkadaşımızda vardı, beyaz 150 cc lik RR. Boy konusunun bizim chopper/Crusier motorlar üzerinde önemli olduğunu düşünüyoroum.Yani motorun üstünde sırıtmamak için Dolayısı ile motoru satın almadan evvel üzerine oturun ,kendinizi rahatmı hissediyorsunuz? İnceleyin sonra satın alaın.Superlight güzel bir motordur.Lakin imkanınız var ise biraz daha para biriktirip 250 Daytona alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.....Gönlünüzce bbir motor alırsınız umarım

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Hoşgeldin Kazım. Görünen o ki zehri almışsın, artık dönüşün yok. :mrgreen:
    Umarım en kısa zamanda istediğin gibi bir motosiklete sahip olursun. Ama elini çabuk tut; yolculuğa 19 gün var.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,658
    Beğenilmiş
    6,885
    Merhaba kazım aramıza hoş geldin
    motor sevdası çaresiz bir virüstür bulaştımı bir daha içinden çıkmaz :mrgreen:
    Bence başlanğıç ve geçiş makinası olarak en uygunu RR dur çünki
    kendi sınıfının en rahat kolay kullanımlı en sağlam sorunsuz ikinciel piyasası oturmuş makinadır
    diğer makina için bunları söyleyemem karar senin inşallah kısa sürede gònlündeki makinaya kavuşursun

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Hoşgeldin Kâzım abi.Bence para biriktirmek için vakit kaybetme.Paran hangisine yetiyor ise onu al.Sezonu kaçırma derim Önümüzdeki sezon 350 cc alırsın...

MuratGokturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat Göktürk
    Yazılım
     Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    11
    Beğenilmiş
    9
    Alıntı sirinbaba can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Kazım Bey,
    Hoş geldiniz,Kanınıza motor sevdası karıştı mı kolay kolay çıkmaz çıkamaz .RR 150 Cc ler güzel motorlar daha dün kampta Murat bey arkadaşımızda vardı, beyaz 150 cc lik RR. Boy konusunun bizim chopper/Crusier motorlar üzerinde önemli olduğunu düşünüyoroum.Yani motorun üstünde sırıtmamak için Dolayısı ile motoru satın almadan evvel üzerine oturun ,kendinizi rahatmı hissediyorsunuz? İnceleyin sonra satın alaın.Superlight güzel bir motordur.Lakin imkanınız var ise biraz daha para biriktirip 250 Daytona alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.....Gönlünüzce bbir motor alırsınız umarım
    Öncelikle hoşgeldiniz aramıza.
    Ben de beyaz meleğime kavuşalı henüz iki hafta civarında oldu sizin gibi kuba ile RR arasında çok gidip geldim ikisinide yakından gördüm oturdum fakat biraz piyasa araştırınca kuba nın hem mekanik olarak hem yedek parça hemde 2. el piyasasını araştırdığımda o motoru almanın bir hata olacağını düşündüm size de aynı araştırmaları yapmanızı tavsiye ederim sonrasında karar sizin hele ki ileride değişicem diyorsanız kesinlikle kuba tavsiye etmiyorum zarar edeceksiniz. Benim de planım önümüzde ki sezon başlangıcına Daytona 350 ile girmek.

Kazım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kazım Temur
    Bilgisayar Mühendisi
     RR DAYTONA 250cc
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar....Kuba güzel motor, daha önce üzerine oturup deneme imkanım oldu, fakat hiç RR deneme imkanım olmamıştı, sadece resimlerini ve videolarını görerek sevdim....

Fakat az önce üşenmeyip bir bayiye gittim ve beyaz renkli RR daytona'nın üzerine oturduğumda tek kelimeyle hayran kaldım.......Hatta aynı bayide superlight 200 de vardı ve aradaki fark neredeyse şahin ve BMW gibi

İlk motorum olacağından ağırlık konusundan biraz çekiniyordum fakat oturduğunuz zaman motor nedense insana garip bir güven veriyor, hiç ağır gibi hissetmedim, Celil abimizinde dediği gibi sanki kolay kontrol edebilirim gibi geldi...Kısacası çok çok hoşlandım ve kafam çok karıştı...Bir yandan sezonu kaçırmak istemiyorum, diğer yandan ise bütçe belli...Neyse bakalım hayırlısı olur işallah, tekrar çok teşekkürler iyi dilekleriniz için...

Doğan BARLAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan BARLAK
    Öğrenci
     Honda CBR 250 R 2016
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Benimde hayalim daytona çok farklı ve güzel bir motor önümüzdeki sezon inşallah alıcam daytona mı öğrenci olduğumdan bütçe zor toparlanıyor Hayırlı olsun şimdiden

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba Kazım,
    Kesinlikle bir RR tavsiye ederim ancak tabiiki son karar yine de senin.
    En kısa zamanda istediğinin olması temennilerimle
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

nickziki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat Uysal
    Dış Ticaret
     gitti gül gibi daytonam :(
     Antalya
    Beğenmiş
    278
    Beğenilmiş
    20
    Hoş geldin

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)