| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2012 250E 9B KLASİK
İstanbul- Eyüp (Avrupa yakası)
0 Rh (+)oooOOOo zehiri kapan bir arkadaş dahahoşgeldin
![]()
RR DAYTONA 250cc
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Tekrar Selamlar Arkadaşlar...
Sizlerin tavsiyelerini dikkate alarak motosiklet kariyerime RR ile başlamaya karar verdim ve sonunda geçtiğimiz pazartesi Daytona 250'me kavuştum....Forumu sürekli takip ediyorum fakat ancak yazma fırsatı bulabildim.
Daha önce sadece birkaç saatlik küçük bir vitesli motor tecrübem olmasına rağmen Daytonayı kullanırken hiç zorlanmadım diyebilirim. Fakat şehir içi trafiğe alışmak biraz zaman alacak gibi, mesai çıkışı kabataş-eminönü-çekmeköy arası trafik ve arabalar motor zevkimin içine etti.
Eskişehir buluşmasına katılmayı çok istiyordum fakat hem kendimi hemde sizleri teklikeye atmamak adına katılmamam daha doğru olacak, daha sonraki buluşmalarda görüşebilmek dileğiyle....
![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Tekrar hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler.'lık ta benden olsun
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Daytona 250cc
ankara
A Rh (+)Daytonalar hızla artıyor,hayırlı olsun ,Hoşgeldin aramızada,kazasız sürüşler![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Kazım Daytona'n hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin Resimlerde çok güzelmiş
Sen makinaya alış sonraki toplantılarımıza katılırsın![]()
Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Hayırlı olsun savaş senin için eğlence başlıyor o halde![]()
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)kazım abi hayırlı olsun çok doğru bir karar almışsın daytona alarak kısa süre içinde kullanarak bunu sende anlayacaksın allah kaza bela vermesin en kısa zamanda görüşmek dileği ile![]()
RR DAYTONA 250cc
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Teşekkürler arkadaşlar eksik olmayın.....
Artık ufak tefek sorularımla/sorunlarımla sizleri bolca rahatsız ederim![]()
Asya Nostalji
Ankara-Elmadağ
A Rh (-)Hayırlı olsun motorunuz çok güzelDarısı bizim başımıza inşallah :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)