hERKESTEN ÖZÜR DİLERİM ARKADAŞLAR..OTURANBULL ARKADAŞIMA AYRIYETTEN TEŞŞÜKÜR
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)hERKESTEN ÖZÜR DİLERİM ARKADAŞLAR..OTURANBULL ARKADAŞIMA AYRIYETTEN TEŞŞÜKÜR
caponord
Samsun
B Rh (+)ONUN SİTESİ AYRI...BURDA SANA İSTEDİĞİN CEVABI VERECEK ARKADAŞ BULMAN ZOR...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)hangi site acaba!
GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...
caponord
Samsun
B Rh (+)NE BİLİİM KARDEŞŞ
AMA BURASI DİİL ONDAN EMİNİM...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)belki burda cevabını bulurum sonuçta hepsi çin malı değil mi?
caponord
Samsun
B Rh (+)YAVV KARDEŞŞ. SEN ŞİMDİ BUNUN İÇİN NİYE BAŞLIK AÇIYON BEN ONU ANLAMADIM...EN GICIK OLUNAN LAFIDA KULLANIYON... HEPSİ ÇİNLİ DİİLMİ LAFINA BİZ ÇOK ALINIYOS SÖÖLLİM YANİİ...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)Doğru ama hocam.Bütün Pazar çekik gözlülerin elinde...
caponord
Samsun
B Rh (+)olsun sen jınlunu niye buraya yazıyın ki kardeşş... regal sor sabaha kadar anlatalım...bisürü site var onlarda jınlıncılar için ayrı sayfalar var.. ordan takip edersen aradığını bulabilirsin
burdan sana isim vermiim .. reklama girmesin...ama googleden bak işte .. ne biliim yavv...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
EskişehirSevgili dostum, pazarın kimin elinde olduğu pek önemli değil, bu site ağırlıklı olarak bir markaya ağırlık veren olmadı chopper7cruiser motorlarla ilgilenen bir site. Çinli genellemesini de pek sevmiyoruz çünkü bizim motorlarımız bir Shadow olmasa da kendi çapında Çinli genellemesini aşan bi motor, genellemeyi sevmememiz ondan. Kaldı ki, bu motorların orijini ile ilgili burada çok ciddi tartışmalar yapıldı zamanında, bitti bile. Sen onu sanırım MT motosiklet Türkiye web sitesinden bulabilirsin gibi geliyor bana..
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)sinirlenmeye gerek yok hocam..sadece sordum yani bu kadar tepki yakışmıyor Rr'ciye...jınlın'ın fıyatı cazıp geldı sorduk...seviyeyi koruyalım kardeş..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)