Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

MR. B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet berat kazanç
    öğrenci
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

ben bay B. ( MR. B.)

merhabalar ben bay B ( MR. B.) istanbulda yaşıyorum öğrenciyim ve 23 yasındayım kendimi bildim bileli motora merakım var yanlız ailem hiç bi zamn izin vermediği için motor almak bi yana yanına bile yaklasamıyordum ( not ailemde gençliğinde motor kullanmayan yoktur bay lı bayanlı hepsi kullanmıstır) 2 hafta önce babamla karsılıklı sohbet ederken azımdan scooter kullandığımı kacırdım sasırdı sürdüğümü bilmiyorrmus ehliyet sordu almadığımı ama izin cıktığı zaman 3 ay içinde alacağımı belirttim sans o dur ki yaklasık 1 saat sonra bi yakınımızın motoruyla bir yere giderken yola 3 kisi atladı bende kornaya bastım arkasını dönüp yüzüme bakan kisi babamdı ve o an napacağımı bilemedim tek dediğişey eve git ve beni bekle oldu 20 dk lik yolu 7 dk de nasıl aldım hala hatırlamıyorum korku iste eve gelir gelmez ehliyet almamı ve motor arastırmamı istedi ama ceza olarak ehliyetimi ve motorumu benim almamı söyledi seve seve kabul ettim simdi ocak subat gibi bir RR DD 250E-9 nin 2. el ini alıp ilk vitesli tecrübemi geçirmeyi düşünüyorum kısmet olursada 2015 ağustos gibi istanbuldan cundaya motorla gitmeyi planlıyorum gerçi söylemediğim bir sey var abim kızıyor volvo gibi bi arabayı pert etin 2 teker neyine diye ama gönül dinlermi motor bende çocukluk aşkı. siz değerli ustalarım ve büyüklerime sorum su başlangıç için RR DD 250E-9 uygunmudur ve 2015 ağustos da 300- 400 km yol ile uzun yol nasıl olur ? ve alacığım motor ortalama 2006 ve 30.000 km de felan olur diye tahmin ediyorum uygunmudur ?
    Konu MR. B. tarafından (15.August.2014 Saat 13:14 ) değiştirilmiştir.

Gorgonzolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gürkan Topçu
    Bilgi İşlem
     2012 250E 9B KLASİK
     İstanbul- Eyüp (Avrupa yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Merhaba Hoşgeldin Hikayen güzelmiş her ceza keşke öyle olsa Bu arada 2011 üstü modellerde balansör mevcuttur titremeyi en aza indirgemek ve sürüş standartını arttırmak içindir. Her abimiz 2011 üstü önerir bende onların önerisiyle aldım motorumu çok fazla olmadı. Keçi gibi mübarek banamısın demiyor
    Konu Gorgonzolat tarafından (15.August.2014 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.

ahmet berat kazanç
    öğrenci
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoşbulduk :D cevap için çok teşekkürler 2011 ler su an bütcemi sarsabilir sonuçta cezalıyım 4000 tl felan civarı bakıyorum ayarlayabilirsem arkadaşlarda keeway superlight 150 al dio ama 130 kilo 177 boy olunca oyuncak gibi duruyor altımda gerçi onlar dalga geçmek için fırsat kolluyor ama beni fiat bis gibi bi arabada gördüler pek dalga geçemiyebilirler :D
    Konu MR. B. tarafından (15.August.2014 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.

Samet AKTEPE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Samet AKTEPE
    IT
     Artık yok :(
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşgeldin kardeşim hayırlısı olur inşallah . Ben 2006 model 250e9b T gidon kullanıyorum motorum 29721 km de geçtiğimiz bayramdan çnce İzmir- Edirne git gel tur yaptım artçım ile birlikte total de 680 km yol yapmışım motorum Allah'ıma şükürler olsun ki hiç bir şekilde beni üzmedi. Motorumun km si belki göze çok gelebilir ama sonuçta sen ona bak oda sana. 2. sahibiyim ben. sen de 2. el alacaksın bütçe sıkıntısı sebebiyle. alacağın motosikletin motor kısmını iyi kontrol ettir sonuçta km yapmış motor olacak ve yorgun olmasın gerisi teferruat dış güzellik senin elinde. Boy ve kilona uygun bi model seçmeyi de unutma
    ride to live live to ride

Yaşamak için sür, Sürmek için yaşa

ahmet berat kazanç
    öğrenci
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoşbulduk elbetteki elimden geldiğince en uygun modeli seçecem ama motordan pek anlamam yanımda herhalde bi motorcu götürmem gerekecek ki baksın
    DÜNYANIN EN GÜZEL CEZASI BABAMDAN GELDİ MOTOR AL KENDİNE

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler