Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

KamilErgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kamil Ergün
    emekli
     Hyosung GV 250
     kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yedek parça ihtiyacım olmadığı için bilemiyorum ama bu motoru getiren Emremotor onuda düşünmüştür. Ben şu anlayışa kızıyorum. 150 lik alırsan pişman olursun. Yok öyle bir şey. Bende ısrarla şunu yazıyorum kesene göre motor bak. 150 liğe gücün yetiyorsa o motor sana yetecektir. En ucuz 250 lik 150 liğin iki katı fiyatında. Gösterişini saymazsak sadece hız baz alınarak karşılaştırırsak sadece 10 kmh hızlı gidiyor. Bu borca girip büyüğünü almaya değermi kararını sen ver.
    Ha paran çoksa seni 250 likte 350 likte kesmeyecektir. Hep gözün daha hacimli motorlarda olacaktır. Ama Benim olduğum bölgede 100 lük motora binen çok insan var. Uzun yol falanda yaparım arada tura çıkarım dersen o zaman 150 lik yetmeyebilir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Serkan aramıza hoş hoş geldin
    Arkadaşların dediği gibi makinayı kullanmayıp dışarıda bilğisiz konuşan kişileri boşver RR kendi katağorisinde alınabilecek en iyi makinadır
    Bütçe durumuna göre sana hangisi uyarsa onu alabilirsin uzun yol ve artçılı kullanımlar için 250 cc ve 350 cc daha uygundur

seiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan ali kara
    muhasebe
     RR DAYTONA 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Serkan aramıza hoş hoş geldin
    Arkadaşların dediği gibi makinayı kullanmayıp dışarıda bilğisiz konuşan kişileri boşver RR kendi katağorisinde alınabilecek en iyi makinadır
    Bütçe durumuna göre sana hangisi uyarsa onu alabilirsin uzun yol ve artçılı kullanımlar için 250 cc ve 350 cc daha uygundur
    Teşekkürler Celil abi :D verdiğin bilgiler için :D genelde artçılı kullanıyorum ve 250 cc daytonayı da alabilirim :D

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)