Arkadaşlar Çok Güzel Harika bir Festivali daha geride bıraktık bizi yalnız bırakmayıp gelen bütün arkadaşlara çok Teşekkür ederim
Resimleri toparlayıp birazdan yüklüleyeceğim bizi takip etmeye devam edin![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar Çok Güzel Harika bir Festivali daha geride bıraktık bizi yalnız bırakmayıp gelen bütün arkadaşlara çok Teşekkür ederim
Resimleri toparlayıp birazdan yüklüleyeceğim bizi takip etmeye devam edin![]()
Hyosung GV 250
İstanbul
A Rh (+)Festivale katılan her keze çok teşekkürler .Hairka bir organizasyondu yıllık izinde eğlendiğimden kat be kat fazla eğlenceyi tek bir geceye sığdırdık.Maşallah ,
Festivale, Raptor Riders armaları ile katılmak ayrı bir tat ayrı bir gurur idi benim için ....
Abilerim ve kardeşlerim iyi ki varsınız.
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)tek kelime ile HARİKA bir festival harika bir buluşma oldu herşey mükemmeldi eğlenceyi dibine kadar yaşadık kendimi hiç bukadar özgür hissetmemiştim çok eski üyelerle tanışma fırsatı oldu herşey için çok teşekkürler AİLEM iyiki varsınız![]()

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Ya artık söyleyecek kelime bulamıyorum . RaptorRiders Anlatılmaz yaşanır kardeşim. Ne duruyorsun sende katıl arımıza RaptorRiders ayrıcalığını bizlerle yaşa
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Festival o kadar güzeldiki alkol almadan sarhoş gibi eğlendim valla.Gelen herkese Bursa ekibide dahil teşekkür ederim.
Yaptığım bir takım çılgınlıklarda beni yalnız bırakmayan Özgürr kardeşime ayrıca teşekkür ederim![]()
Yamaha dragstar
istanbul
A Rh (+)Öncelikle şunu sölemek istiyorumki deli eğlendikkkk :D Festivaller konusunda deneyimli sayılmam gerçi ama bu Yalova festivali bambaşkaydı ve onu özel kılan sizlerdiniz. İyiki varsınız benim CANIM RR AİLEM![]()
![]()
![]()
DD 250E-6C
istanbul
A Rh (-)Celil abi senden de bekliyoruz fotolari![]()
Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ömer foftoğraflar çok güzel eline sağlık kardeşim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)