merhaba arkadaşlar...
geçenlerde sahibinden.comda Spyderlar arasında dolaşırken kymco Venoxa gözüm ilişti diğer markalarda.. birazcık araştırdım ufaktan. son 4 yıla ait 2.el model yok yani en taze 2010 model vardı bu dikkatimi çekti. diğer dikkatimi çeken nokta ise km'leri fazlaydı. yani anladığım kadarıyla sahiplerini üzmeden uzun yollar DEEh DEEH oğlum diyerek taşımış gibiler
görüntüsü hiç fena değil.. yakıt konusunda da uygun gibi geldi.. fakat servis olayı nedir. kroniği varmıdır bunları bilmem.. merakımı cezbetti www.kymco.com.tr adresine girdim. fiyat yok??... iletişim numarasından aradım... fiyat almak istiyorum dedim. "-yeni modeller bu yıl sonu itibariyle gelecekler ve 2015 şubat ayında bayilerde satışa sunulacak, o yüzden fiyat veremiyoruz" dedi bayan... bir de lafın arasında galiba: "mondial bayilerinde satılacak mı dedi? dağıtıcısı mondial olacak mı dedi? öyle bir şeyler dedi gibi ama tam emin olamadım ne dediğinden..
forumda da bi arama yaptım. fakat başlıklar eski galiba. şimdiye kadar eline Venox geçen süren test eden, iyi-kötü, olumlu-olumsuz fikri ya da deneyimi olanlar varmı aranızda yorumlarınız nedir? normalde benim isteğim bir Spyder almak fakat Venox şuan aklımı çekdi gibi. karşılaştırabilenler bu iki motoruda karşılaştırabilirler. fikri olan?

Kawasaki VN900 Custom Special
Burdur
A Rh (+)