Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

ahmet selim dalkılıç
    Akademisyen
     RKS Cruiser 250
     Türkiye
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    9

regal raptor 250 e9b nasil bilirsiniz

Boyum 1.67, kilo 80, 10000 km motor tecrubem var, butce 7-8 desem bu motor icin ne dersiniz?

Biraz daha ver bu motoru alma dermisiniz? Daytona cok guzel ama boy :(

Rks 250, lifan 250 icin bir ton laf ediliyor, sorunsuz uzun yol yapayim, dokulmesin isterim

Son Surat, titresim, yakit tuketimi icin ne dersiniz?

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Ahmet hoşgeldin öncelikle.
    250E-9B klasik kasa, Daytona'ya göre gösterişsiz ama sele ve amortisör olarak Daytona'dan çok daha konforlu.
    Ama gönlün Daytona'daysa ve tek sorun boyunsa için rahat olsun; ben de 1.68'im ve Daytona'da hiç zorlanmıyorum.

Edit: 2007'de üye olmuş adama da hoşgeldin dedim ya; yaşlandığımdan emin oldum artık. :D
    Konu Emrehan tarafından (24.August.2014 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.

ahmet selim dalkılıç
    Akademisyen
     RKS Cruiser 250
     Türkiye
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    9
    2013 e9 6500 tl, lifan 6500 tl, rks 7500 tl, daytona 9000 tl diye gidiyor, benim 2. motor olacak, kredi kartına taksitle alacağımdan fazla açılmak istemiyorum, tip olarak açıkçası gönlüm rks'den yana, lifan da hoş, saydığım tüm motorlar için nette bir sürü olumsuz yorum var, olumlu da illa ki var da malı almaya gelince anladınız neyse regallerin soğutmaları arızalı diye bir yaygara var, inanmayı istemediğim bir durum işte rks dediğim gibi tam istediğim tipte, garantiyi takmam, ustama motoru götürürüm, parça muadilleri takılsa da umrumda olmaz, çünkü ustama güvenirim, rks de regal de parça muadilleri olabiliyor mu? illa yetkiliye mi gidiliyor?

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı polo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2013 e9 6500 tl, lifan 6500 tl, rks 7500 tl, daytona 9000 tl diye gidiyor, benim 2. motor olacak, kredi kartına taksitle alacağımdan fazla açılmak istemiyorum, tip olarak açıkçası gönlüm rks'den yana, lifan da hoş, saydığım tüm motorlar için nette bir sürü olumsuz yorum var, olumlu da illa ki var da malı almaya gelince anladınız neyse regallerin soğutmaları arızalı diye bir yaygara var, inanmayı istemediğim bir durum işte rks dediğim gibi tam istediğim tipte, garantiyi takmam, ustama motoru götürürüm, parça muadilleri takılsa da umrumda olmaz, çünkü ustama güvenirim, rks de regal de parça muadilleri olabiliyor mu? illa yetkiliye mi gidiliyor?
    Muadil parça konusunu bilemem ama regal arızaları hakkında yanıldıklarını söyleyebilirim.Bahsettikleri arızalar ya kullanıcı hatalarıdır yada 1000 de 1 hatalı üretimdir.Bu forumda yüzlerce regal kullanıcısı var.Hepside motorundan memnun.Uzun kilometreler yapmışlar motorlarıyla.2011 ve üstü modellerden temiz bulursan kaçırma derim.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,640
    Beğenilmiş
    7,107
    Merhaba Ahmet
    Regal raptor Daytona moellerinin hepsi diğer madellerin 2011 ve üstü modelerin motorları revize edildi ve blansör kodu titreşimsiz dyanıklı motoları var saydığın makinalar içinde en iyisi Regal Raptor'dur seni pişman etmez her türlü yolda rahat kullanırsın parça sorunu yok ve satarken ikinciel piyasası iyidir

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı polo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyum 1.67, kilo 80, 10000 km motor tecrubem var, butce 7-8 desem bu motor icin ne dersiniz?

Biraz daha ver bu motoru alma dermisiniz? Daytona cok guzel ama boy :(

Rks 250, lifan 250 icin bir ton laf ediliyor, sorunsuz uzun yol yapayim, dokulmesin isterim

Son Surat, titresim, yakit tuketimi icin ne dersiniz?
    kardeşim aynı seyi sanada söylicem saydıkların rks falan dokunma bile zaten evet regal daha iyi onlardan ama yamaha yani kalite modelini asla takma kafana virago 250 97 99 model falan emin ol yıllarca sadece yağını falan o bakımları yapar binersin cok yamaha dragstar virago kullanan tanıdıgım var ve bir tek arızası olmadı adamların motorunda 93 model 97bin kmde virago tanıdıgımda ve sürdümde aleti parayı denkleştirdiğim ilk fırsatta regali ucuzada gitse satıcam virago alcam regaliminde en ufak sorunu yoktur o halde 93 model 97binde virago daha diri daha sağlam v motor yamaha kalitesi

ahmet selim dalkılıç
    Akademisyen
     RKS Cruiser 250
     Türkiye
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    9
    60 km de rks cruiser 250 var, plakalı anahtar teslim 7000 tl, kredi kartına taksit de var, o motorun cüssesi duruşu beni cezbediyor, regal daytona 250 de harika görünüyor, ancak boyumun kısa olması daytona da sorun olur mu bilmiyorum, bir de daytona sıfır gibi olanlar kaça bulunur? gönlüm sıfırdan yana ama 9000 tl'ye çıkmak istemiyorum, 7000 civarı işi bitirsem iyi olur ... eski motoru da satmayacağım, alacağım 250'liği Marmara veya dışına gezme olursa oralarda sürücem ...

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    forumumuzun sponsoru motorsikletçim in sayfasına bak ana sayfadan, fiatları görebilirsin.Kredi kartına taksit de var

http://www.motosikletcim.com/?produc...Motorsikletler
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

ahmet selim dalkılıç
    Akademisyen
     RKS Cruiser 250
     Türkiye
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    9
    Asya pars 250 6000 tl gorunuyor, onun icin son surat, tuketim, titresim acisindan yorumunuz ne olur?

KamilErgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kamil Ergün
    emekli
     Hyosung GV 250
     kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Ahmet
    Regal raptor Daytona moellerinin hepsi diğer madellerin 2011 ve üstü modelerin motorları revize edildi ve blansör kodu titreşimsiz dyanıklı motoları var saydığın makinalar içinde en iyisi Regal Raptor'dur seni pişman etmez her türlü yolda rahat kullanırsın parça sorunu yok ve satarken ikinciel piyasası iyidir
    Celil bey maksadım polemik falan değilde hep ikinci eli iyidir diyorsunuz ama benim motorum 1800 km de ve 2013 model garantisi var tertemiz. Bir aydır satılık ve parası olan bir kişi bile aramadı. Fiyatıda makul yazdım. 3750 Tl. Bu ikinci el meselesini gerçekten anlamadım. Hakikaten güzel motor ama hiç soran olmazmı yahu.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)