Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    ukant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

umit
    UZMAN
     Regal Raptor DD 250E-9B
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Götürdüğüm usta güya eskiden regal servisinde çalışıyormuş ama bir şey bildiğini sanmıyorum. Sırf evime yakın diye birkaç sefer mecburiyetten götürmek zorunda kaldım. Anca atıp tutuyor. Daha önceden fren problemimde de yalandan birkaç yeri kurcalayıp yaptım diye kandırmıştı beni. Yolda problem devam edince, buradan birkaç kişinin tavsiyesiyle başka bir ustaya gittim. Reklam olmasın diye açık yazmıyorum adını ama gittiğim yer harbi işinin ehli. Şıp diye çözdü problemi. Bu yalancı ustaya da bujileri değiştirirken lafı çarptım. Hemen kıvırmaya başladı. Ya şöyleydi böyleydi bizde yapardıkda bilmem ne falan filan... Aralarında da bana çaktırmadan yılların ustası ya yapar tabi gibi bi laf ettiler Neyse işte mecbur kalmadıkça yine buna gitmem.
    Celil abi haklısın ben çalıştırırken gaz veriyordum o yüzden bu sorunla karşılaştım. O alışkanlığıda ehliyet aldığım dandik kursun hocasından kapmıştım. Ordaki motor anca bu şekilde çalışıyordu. Ama bizim motorlar öyle değil tık diye çalışıyor. Artık çalıştırırken gaz vermiyorum. Ayaklığı özellikle ben kendim aktif ettim. İnsanlık hali unutabiliriz. Geçenlerde yıllardır motosiklet kullanan birinin bile ayaklık yüzünden kaza yapıp motoru perte çıkardığını biliyorum. O refleks iyice oturuna kadar bu şekilde kalsın sıkıntı yok

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    müşürü iptal etmediysen ayaklık acıkken boşta marş basıyor ama çalışmiyor ayni şekilde viteste iken marş hiç basmiyor debriyaja bastıgında yine marş basıyor ama motor calısmıyor kısacası müşürü iptal etmediysen motorun üstüne bineceksin ayaklıgı kapatıp vitesi bosa takıp oyle calıstıracaksın

Serd
    bilgi işlem
     dd 250 e9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bujler yağlanmış olabilir , benimde akü bitmişti geçenlerde vurdurmayı denedik olamdı , dediğin gibi calışır gibi olup çalışmadı . aküyü değiştirdik , uğraştık normal olarakta çalışmadı , sonra baktıkkı bujiler yağlanmış , bujileri değiştirdik . 2-3 marş sonrası canavar gibi .

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)