speedy cadır kurulacak yer ağaçlık mı?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Çanakkalespeedy cadır kurulacak yer ağaçlık mı?
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Hayret bizi yazmamışlar.Yasin subay ben çelebi murat uyarsa bize bizde gelebiliriz.
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)çelebim muratım ve yasinsubayım uyarsa değil gein mutlaka bak gelmezseniz !!!!!!!![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)Ya arkadaşlar kısmet olursa ben 12sinde izine ayrılıyorum. Daha önce biyere çıkmam mümkün değil. Mümkün olsa bu hafta sonu çıkacaktım ama işler bitmiyo. Gelecek hafta sonu bile alacağım şüpheli. Eğer haftaya da alamzasam Aralıkta yanmasın iznim diye ancak 15 gün alabilirim. Dolayısıyla beni burakın ben işleri oyalarım siz kaçın kendinizi kurtarın![]()
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)ayın 11 inde istanbuldan yola çıkacaka olan varmı birlikte buluşup gidelim ??? ben 11 inde gelirim ancak sevgilimin doğum günü var 10 ağustosta çünkü![]()
Yunus Emre
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Güzel bir buluşma olacak acaba yarışlara bir yalanla gitmesemmi. Biliyorum siz dönünce adamı gıcık edersiniz, yok şunu yaptık yok bunu yaptık diye.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Çanakkalemüslüm baba uydur bi yalan gel şimdi oralar sensiz olmaz
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)kimse bana cevap vermiycek miii :(
Yunus Emre
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)ok dosstum bende cıkacagım cumartesı ıns o gun gelene kadar bır ayar cekerızyeaks Nickli Üyeden Alıntı
![]()
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)selam çanakkaleli dostumsihirli_eller Nickli Üyeden Alıntı
bir gün çanakkale ye gelirsem tanışırız umarım...
HANDO ya en yakın RAPTORRİDERS mensubu...![]()
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)