bu gün bende en son direksiyon sınavınada girdim yetişe bilirsem söz gelicem bende :D bu arada motor öğretmenimizde motosay arkadaşımızdı t-shirtde regal raptor.net yazınca tanıdım ancak :mrgreen:
insallah geçerim şu sınavdanda bir sıkıntı çıkmaz![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Türkiyebu gün bende en son direksiyon sınavınada girdim yetişe bilirsem söz gelicem bende :D bu arada motor öğretmenimizde motosay arkadaşımızdı t-shirtde regal raptor.net yazınca tanıdım ancak :mrgreen:
insallah geçerim şu sınavdanda bir sıkıntı çıkmaz![]()
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Beni de ekleyin. Büyük ihtimalle geleceğim. Ama cuma akşam veya cumartesi sabahdan. Akşam kalma planları nasıl olacak ona göre malzeme almam gerekebilir.
Spidi bi detaya girsek bu konularda nasıl olur? Yoksa mail mi atayım?
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Bakalım durumlara göre bende gelebilirim....
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Arkadaşlar mutlaka gelin süper eğlenceli oluyor mesafe yakın buda sizin için avantaj![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Arkadaşlar yalova motofest 1 hafta kaldı inşallah çok yoğun bir katılımla orda gövde gösterisi yapacağız herkes Raptorriders ları konuşucak![]()
GENE HERZAMANKİ GİBİ EN ÇOK KATILIMI BİZ GERÇEKLEŞTİRİCEZ O YÜZDEN MUTLAKA GELİN BU BİZİM İÇİN BULUNMAZ BİR FIRSAT HEM SPEEDY KARDEŞİMİZ ORGANİZASYON SORUMLUSU ANLIYACAĞINIZ RAPTORRİDERS AİLESİ OLARAK EV SAHİBİ SAYILIRIZ.
NOT:GELİRKEN RAPTORRİDERS TSHİRTLERİMİZİ LÜTFEN GİYMEYİ UNUTMAYALIM.(ŞEKLİMİZ OLSUN)
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Benim tişörtüm yok napcaz?![]()
Artı şu kalma işi nasıl olacak? Maddi durum açısından zor bir dönemdeyim o yüzden ucuza halledebilirsem gelebilirim ancak [smilie=redcolorz3_pdt_05.gif]
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073
Kardeşim , çadırını getir yeter ! Ha yoksa , benimkini veririm . Bunlar sorun diil !cuneyta Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada sadece girişte 10 ytl verilecek , içerde en az 10 adet cafe , restaurant, büfe , market var. Ve fiyatlar GERÇEKTEN PİYASA FİYATLARI OLACAK ! Cebine uygun mutlaka birisi vardır! Ve eğer gelebilirsen , Eskihisar - Topçular feribotunu kullanırsan , minimumlarda kalırsın...
Tişört işini de MotoJunior Mehmet, Motofest e getirecek , O'ndan temin edersin !
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)selam arkadaşlar,
hani yokmu eskişehirden gidecek birileri?? yada yalovaya giderken eskişehirden geçicek kafilede olur :mrgreen:
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Jashuaa sen bir kere cezalısın. Hani Ankara ya gelecektin ve oradan da Tosya Dipsiz göle gidecektik. Haydi neyse bu sefer affa uğradın. Yalova için Ankara nın yolu İstanbul yolu otoban olur, o yüzden burdan bizi bekleme, sana şimdiden kolay gelsin. Kısmet belki Yalova da görüşürüz.
KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
İstanbul
B Rh (+)hando yalovaya gelecekmisin,gelmeyecekmisin..?
eğer geleceksen..
ben cumartesi günü saat 3 gibi yalovada olacağım.
senin içinde uygunsa yalova merkezde buluşup daha farklı bir yere gidelim.!
Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)