biz gelemiyoruzzz
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
İstanbul
A Rh (+)biz gelemiyoruzzz
![]()
Hayat bir gündür,o günde bu gündür.
DD250
İstanbul
0 Rh (+)bu sefer de biz tatile gidiyoruzzz yine şehir dışına katılamadık bir dahakine umarımm :(ness Nickli Üyeden Alıntı
yok
İstanbul
A Rh (+)canı haftalık toplantıya gidermiyiz aceppolat Nickli Üyeden Alıntı
Hayat bir gündür,o günde bu gündür.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Sanki ıssız bir yerde düelloya devet sezinledim şshitsiz olmaz bu işlerkaldera Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)aksu abi haklısın ama başka yerde yazdığım gibi motorumda bir arıza vardı ve gideremediğim için cesaret edemedim yola cıkmaya. ama şimdi sorun çözüldü inşallah yalovada görüşürüz.Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
İstanbul
B Rh (+)doğru diyorsun da bizim camiadan şahit bulma imkanım zor olacak..yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
sevgili arkadaşım ben bir bakıma yalovalı sayılırım..orada çok yerlerimiz var.
hemen her hafta sonu oradayım zaten.günü birlikde olsa gidip geliyorum.
benim festivale gelmem zor gibi.. yalovada biraz işlerim var.
eğer hando için sorun olmayacaksa onu bizim çiftliğe gömecektim.. :P
Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Festival yalovanın içinde yarım saatliğinede olsa uğramanızı tercih ederiz.Bi yüzyüze tanışmak isteriz sonra şahit bulmak kolay
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
YOK
İstanbul
0 Rh (+)yalovaya kadar gelipte bizlerle tanışmadan dönmek olmaz![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
İstanbul
B Rh (+)oradaki sıkıntı şu..
geçen senede aynı durum oldu çünkü..
oraya 25-30 motor geldik, ama görmemiz gereken kişileri kalabalıktan göremedik,bulamadık..sonra birbirimizin fotolarını görünce üzüldük sendemi buradaydın diye.
fırsatım olursa gelmeye çalışırım diyelim.
Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Cuma akşamı yola çıkmayı planlıyorum. Güzergahım: Karaköy'den 18:30-19:00 sularında çıkış - Sirkeci'den arabalıyla Harem - Harem'den E-5 marifetiyle Eskihisar - Tekrar bir arabalı vapur seansıyla Topçular - oradan da artık Zipidi bi yer gösterir; oraya varış...
Bu güzergah üzerinde bana katılabilecek kişiler veya benim onlara katılmamı bekleyebilecek gruplar arıyorum! İlgilenenler, dörtyüzkırkdörtsekisbinsekizyüzseksensekizden bana ulaşamazlar! O nedenle mesaj falan atsınlar özelden, arasınlar konuşalım tanışalım :P
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)