sen asıl festival sonrası fotoğrafları gör. o zamn keşke bende olsaydım diceksinmistersamet Nickli Üyeden Alıntı
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)sen asıl festival sonrası fotoğrafları gör. o zamn keşke bende olsaydım diceksinmistersamet Nickli Üyeden Alıntı
![]()
foam party
:mrgreen:
Samsunwarya oraya bende gelmek isterdim doğan kardeş ama bana cok uzak biliyomusun ama olsun fotoğraflala geçinecez anlican şimdilik![]()
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Oki doki...iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Apparatları amman unutmayalım İsmail kardeşim, sana zahmet...
yol yapalım yol
İstanbulok kardeşim. hallediyorum o işi tamamdır..
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Ne aparatı yahu? Faydalı bişeyse bana da getir İsmo!!! :Dcarvalho Nickli Üyeden Alıntı
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
İstanbulkardeşim çok faideli bişi ama motor elektrik aksamın bozuksa :P :P :mrgreen:
Çadırlar hazırlana, uyku tulumları getirile , korumalar full bir şekilde üzerimize giyinileeee, yol bizi beklerrr..
YOK
İstanbul
0 Rh (+)admin bu sefer çadır getirmeyecek elbet birininçadırında yer buluruz dedi heberiniz ola![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Ya valla ben de çadır getirmek istemiyorum!! Birinin yanına ilişirim. Olmadı hamak şezlong falan biyerde uyuruz
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)çadırsız olurmu yahuu?
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Admin de ipin ucunu kaçırdı! Hadi ben tek başımayım da, siz nasıl çadırsız kalıcaksınız yahu??? Dımaaaam almadı!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)