Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Daytone 250

Uguraydgr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ugur aydeger
    Mobılya
     Yok
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Daytone 250

Bu motor ıle ılgılı cok arastrma yaptm hatta gecen gun spayder kullanan bırıyle tanıstım motorum 145 bınde dedı ve sureklı ıst. Dan adapazarına gıdıyorum dedı hıc bı seklde sıkntı cıkarmadı dedı ama yınede ben bı turlu karar veremedım arkdaslar sızce nasıl motor almalımıym

Atilla Harun YILDIRIM
    Ayakkabi
     DD 250E-6C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Öncelikle hosgeldin... Şu an kullandığım motordur bahsettiğimiz alet ben memnunum memnun kalmayani da duymadım tipi desen süper motoru da çok şükür sorun cikartmiyor açık konuşmak gerekirse tek sorunu zincir vurması kronik sorun olarak çok uzun zincir olduğu için üst korumaya vuruyor bi süre sonra alisiyorsun o yüzden pekte dert degil.. güzel bir egzoz ile çok güzel bir ses veriyor... Güzel bakıldığında uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.. İnşallah allah gönlüne göre verir güzel ve başını agritmicak bi makina bulur aramıza katilirsin...

ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ufuk karadağ
    öğrenci
     Daytona 250e-6C
     izmir / istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İyi günler Uğur, Benim de henüz motorum yok ve ben de aynı şekilde Daytona 250 arıyorum. Uzun süredir araştırıyorum, baya insanla da konuştum şikayetçi olan birini duymadım. Kullanmadığım için çok da bir şey söyleyemeyeceğim lakin herhangi bir şikayet görmedim şu zamana kadar.
    İzmir / İstanbul

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,645
    Beğenilmiş
    6,884
    Merhaba ugur aramıza hoş geldin
    Tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz
    Regal Raptor kendi katağosinin en iyi makinasıdır Daytona ve Spyder aynı motor ve yürüre sahiptir sadece kasaları farklıdır kullanan herkes memnun forumları okursan kullanıcıların kendi yorumlarını bulabilirsin
    inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Uguraydgr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu motor ıle ılgılı cok arastrma yaptm hatta gecen gun spayder kullanan bırıyle tanıstım motorum 145 bınde dedı ve sureklı ıst. Dan adapazarına gıdıyorum dedı hıc bı seklde sıkntı cıkarmadı dedı ama yınede ben bı turlu karar veremedım arkdaslar sızce nasıl motor almalımıym
    merhabalar bence al bi yamaha v motor 250 virago dragstar kafan dahada rahat etsin parayı toplar toplamaz ilk yapıcam sey regali satıp virago almak

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı Uguraydgr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    145.000 mi? 14.500 mü?:?

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    145.000 mi? 14.500 mü?:?
    aynen 3 haneli rakamı göstermiyo zaten 14.500 dür o sen dediğimi dinle bak forumu tamamen araştır illaki ufakta olsa büyükte olsa daytonamı su oldu spderimin surası söyle oldu falanlar cok yamaha kalitesine yürü kardeşim 250 virago v motor mis gibi şimdi bizim millette eski model takıntısı oluyo parça bulamayız takıntısı oluyo kactane yamaha virago dragstar kullnıcısıyla konustuysam hepside cok yakın tanıdıklarım hiçbirinde daha parça sıkıntısı olmadı 93 model 97bin km de virago 250si olan tanıdıgım 21 yıldır motora sadece normal bakımını yaptırıyo yağ hava filtresi falan filan yola devam birkere bile motorda arıza olmadı gecen sürdümde aleti mükemmel bişey

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,645
    Beğenilmiş
    6,884
    Alıntı ereneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen 3 haneli rakamı göstermiyo zaten 14.500 dür o sen dediğimi dinle bak forumu tamamen araştır illaki ufakta olsa büyükte olsa daytonamı su oldu spderimin surası söyle oldu falanlar cok yamaha kalitesine yürü kardeşim 250 virago v motor mis gibi şimdi bizim millette eski model takıntısı oluyo parça bulamayız takıntısı oluyo kactane yamaha virago dragstar kullnıcısıyla konustuysam hepside cok yakın tanıdıklarım hiçbirinde daha parça sıkıntısı olmadı 93 model 97bin km de virago 250si olan tanıdıgım 21 yıldır motora sadece normal bakımını yaptırıyo yağ hava filtresi falan filan yola devam birkere bile motorda arıza olmadı gecen sürdümde aleti mükemmel bişey
    Eren burdaki herkesin regal raptor kullandığını unutuyorsun galiba herkes kendi fikrini düşüncesini bilğisini paylaştıkça forumumuz zenginleşiyor güzelleşiyor ama her başlığa bu kadar ısrarcı yönlendirmeye yönelik çaba veren yorumları doğru bulmuyorum
    ben diğer modelleri çok eskimiş 10-15 yıllık makinalar hakkında senle aynı fikirde değilim ama tartışmak ve aksini ispatlamaya çalışmama gerek yok sadece bilğimi ve fikrimi paylaşırım kararı kişi kendi verir
    modelleri tartışamak istersen ayrı bir başlık açarsın herkes fikrini bilğisini orada paylaşır

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eren burdaki herkesin regal raptor kullandığını unutuyorsun galiba herkes kendi fikrini düşüncesini bilğisini paylaştıkça forumumuz zenginleşiyor güzelleşiyor ama her başlığa bu kadar ısrarcı yönlendirmeye yönelik çaba veren yorumları doğru bulmuyorum
    ben diğer modelleri çok eskimiş 10-15 yıllık makinalar hakkında senle aynı fikirde değilim ama tartışmak ve aksini ispatlamaya çalışmama gerek yok sadece bilğimi ve fikrimi paylaşırım kararı kişi kendi verir
    modelleri tartışamak istersen ayrı bir başlık açarsın herkes fikrini bilğisini orada paylaşır
    haklısın abi kusura bakma ben çok beğendim gaza geldim bi an kendim alsam bile aranızda olurum yani

Uguraydgr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ugur aydeger
    Mobılya
     Yok
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    1 incisi o konustugm cocuk motoru 92 binde gostergenin rengini degstiriyo ve km sifirlanio onun uzerine 54 bin yapio cocugun anlattigi bu bende cok arastirdim motoru fakat cogu insan japon al dio kymco al dio kimse bakmio mu ist. Da kactane var kymco kactane eski model japon chopper var 97 model yok 100 binde ben o motoru alipta parami cope atamam ben regal la ilgili bseyler duymak istiyorum

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)