Karbüratör geldi öğlen arası takmayı düşünüyorum çok merak ediyorum sıkıntılardan kurtulacak mıyım
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250e-9
antalya
A Rh (+)Karbüratör geldi öğlen arası takmayı düşünüyorum çok merak ediyorum sıkıntılardan kurtulacak mıyım
regal raptor 250e-9
antalya
A Rh (+)Karbüratör geldi ve taktım. Ali usta direk tak çalıştır. Stop et hava tut devam et dedi yaptım ve şimdi motor dengeli çalışıyor fakat gaz bırakınca motor yavaştan gazı bırakıyor bir de daha tam kullanamadım kısa bir duruş yaptım devri zorlayınca biraz tekleme yapıyor düzelir mi bilmiyorum. İlk çalıltırdım sağ taraf ne zamandır çalışmıyormuş doğru düzgün sanırım çalışınga ilk kara dumanı bıraktı![]()
regal raptor 250e-9
antalya
A Rh (+)Yok abi ya gaz telleri gayet iyi salıyor. Oncekinde de öyle bir sorun vardı ben manifolttan hava mıbalıyor acaba demiştim. Bilemedim şimdi ya. Oncekin de jiklenin orda bulunan civata fa hafif boşluk vardı onu sıktım bir nebze duzelmişti. Aynı boşluk bunda da var biraz ayarlıdır diye sıkmadan taktım acep ondan mı
regal raptor 250e-9
antalya
A Rh (+)Sonunda bir usta buldum celil abi ya. Baktı motora bujiler gene yanmış değiştirdim. Ama arıza tam gitmedi usta elektrik aksamında beyinde falan dedi bir gün bırak kontrol edelim dedi. Motor beni motor katili edecek bu gidişle![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)