| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250e-9
antalya
A Rh (+)Yok abi ya gaz telleri gayet iyi salıyor. Oncekinde de öyle bir sorun vardı ben manifolttan hava mıbalıyor acaba demiştim. Bilemedim şimdi ya. Oncekin de jiklenin orda bulunan civata fa hafif boşluk vardı onu sıktım bir nebze duzelmişti. Aynı boşluk bunda da var biraz ayarlıdır diye sıkmadan taktım acep ondan mı
regal raptor 250e-9
antalya
A Rh (+)Sonunda bir usta buldum celil abi ya. Baktı motora bujiler gene yanmış değiştirdim. Ama arıza tam gitmedi usta elektrik aksamında beyinde falan dedi bir gün bırak kontrol edelim dedi. Motor beni motor katili edecek bu gidişle![]()
regal raptor 250e-9
antalya
A Rh (+)iyigünler. benim sorunumün biri düzeliyor başkası başlıor :( karbüratörü değiştirdim bütün sorunlarım gitti fakat şimdi de mottorun sağ tarafı tam çalışmıyor. pazar günü 40km yol gittim. eve geldiğimde yağmur başladı. sol egsoza dokunan yağmur uçuyor ama sağ eksoxu elimle rahat dokunabiliyorum. bu yüzden motorun hızıda düştü. normalde 110u gören motor 90a ıkınıyor. birazdan çalışmasının videosunu atıcam
regal raptor 250e-9
antalya
A Rh (+)usta baktı sorunu bulamadı. başka bir ustaya yönlendirdi. ateşlemeye bakıldı sıpab ayarlarına bakıldı bi sorun yok. karbüratör yeni. usta benzini yetiremiyor olabilir dedi. karbüratör de alt kapaklardan benzin sızdırıyor motor sıkışınca. video da görüldüğü gibi giderken de devir yükselince sağ taraf kesiliyor. başka regal vardı ondan beyinini taktı falan sorun yok
https://www.facebook.com/video.php?v=299986900187167
Artık yok :(
İZMİR
A Rh (+)Aynı sorun bende de vardı. Motor çok salak çalışıyordu zaten sesi de değişmişti. Benim arkadaşa bıraktım motorun sağ tarafı çalışmıyor tek silindir çalışıyor karbüratör içersinde sibop mu değiştirmiş ne daha dün aldım motoru felaket olmuş ses te senkron da hız da maşallah yani senin sıkıntı da böyle bişey olabilir mi ?
ride to live live to ride
Yaşamak için sür, Sürmek için yaşa
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)