Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    SECO41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TACETTİN KAYRA
    MEMUR
     REGAL RAPTOR
     DİYARBAKIR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Unhappy DD 250e-9 RR 90 Km yi geçmiyor

Herkese iyi akşamlar dd 250e-9 Regal Raptorum var (2006) rölanti sabit değil ve stop ediyordu.Sbop ve karbüratör ayarı yaptırdıktan sonra rölantisi düzeldi fakat motor 40-50 km sonra yani ısınınca sürati 90 km yi geçmiyor .Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar varmı ??? Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

TACETTİN KAYRA
    MEMUR
     REGAL RAPTOR
     DİYARBAKIR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sanırım yazarken cümle düşüklüğü oldu.ayar yapılmadan öncede motorum 90 km geçmiyordu,düzelir ümidiyle ayar yaptırmıştım...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Merhaba Tacettin aramıza hoş geldin
    Genel olarak olarak gerekenleri yapmışsın eger sibop ayarı doğru yapılmazsa makina çekmez çok benzin yer ama ayarlar düzgünse ikinci bakılacak yer karbiratördür karbitörde sıkıntı olursa yine makina aynı sıkıntıları yapar
    bir küçük olasılıkta hava filitresinin tıkalı olması olabilir bunlar dışında başka birşey olması zor başka iyi bir usta bulabiliyorsan yapılan işlemlerin doğruluğunu kontrol ettirebilirisn kolay gelsin

TACETTİN KAYRA
    MEMUR
     REGAL RAPTOR
     DİYARBAKIR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşbulduk teşekkür ederim.Usta sibop ve karbüratör ayarını yaptıktan sonra düzelmeyince piston segman değişmesi lazım dedi siz ne dersiniz olabilirmi

uğur karataş
    Kargocu
     keweey super shadow bomberman 275cc
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hocam zaten bu tarz motorlar 50km sonra yorulur bendede keweey super shadow 250 var 50 60 km 90sonra ara ara zorlanıyor 130buluyor yolda çin motorlar uzun km gittikten sonra 100km bogulur

TACETTİN KAYRA
    MEMUR
     REGAL RAPTOR
     DİYARBAKIR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam zaten bu tarz motorlar 50km sonra yorulur bendede keweey super shadow 250 var 50 60 km 90sonra ara ara zorlanıyor 130buluyor yolda çin motorlar uzun km gittikten sonra 100km bogulur
    Muhakkak doğrudur ama arkadaşımın ramzeyi var sanırım oda çin onunla kıyas yapıyorum bu yüzden 90 km hız az gibi geliyor

uğur karataş
    Kargocu
     keweey super shadow bomberman 275cc
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı SECO41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muhakkak doğrudur ama arkadaşımın ramzeyi var sanırım oda çin onunla kıyas yapıyorum bu yüzden 90 km hız az gibi geliyor
    Hocam uzun mesafede 90 100km 250lik eski Modeller sen genede baktımda sonuç değişmez

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Alıntı SECO41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşbulduk teşekkür ederim.Usta sibop ve karbüratör ayarını yaptıktan sonra düzelmeyince piston segman değişmesi lazım dedi siz ne dersiniz olabilirmi
    ustanın demesine göre senin makinanın motoru gidik öyle ise makina yağ eksiltmesi ve egsozdan beyazımsı duman atması lazım böyle bir durum yoksa motorun bittiğini sanmıyorum sağlam bir ustaya durumu kontrol ettir
    250 cc makinanın normal şartlarda 110 km yi görmesi gerekiyor
    Bir olasılkta debriyajın ömrü bitmiş kaçırıyor olabilir o zaman makina yüksek sürate çıkmaz yokuşlarda motor bağırır ama hız almaz
    Regal Raptor ların 250 cc ve üstü su ve fan soğutmalı olduğundan diğer hava soğutmalı makinalar gibi motor şişme yapıp hız düşürmez uzun kmler şişmeden gider

Samet AKTEPE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Samet AKTEPE
    IT
     Artık yok :(
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ustanın demesine göre senin makinanın motoru gidik öyle ise makina yağ eksiltmesi ve egsozdan beyazımsı duman atması lazım böyle bir durum yoksa motorun bittiğini sanmıyorum sağlam bir ustaya durumu kontrol ettir
    250 cc makinanın normal şartlarda 110 km yi görmesi gerekiyor
    Bir olasılkta debriyajın ömrü bitmiş kaçırıyor olabilir o zaman makina yüksek sürate çıkmaz yokuşlarda motor bağırır ama hız almaz
    Regal Raptor ların 250 cc ve üstü su ve fan soğutmalı olduğundan diğer hava soğutmalı makinalar gibi motor şişme yapıp hız düşürmez uzun kmler şişmeden gider
    Celil abi ye katılıyorum benim RR da 250cc 2006 model hem de 30000 km de edirne yolculuğumda ne zaman versem gazı anında 110 a çıkıyor az bir zaman sonra artçı ile birlikte 130 u gördüm. 10 saatlik bir yolculuk oldu ve en fazla 20 dk mola verdim şişseydi benim motor şişerdi ki şişseydi depo da RR yazmazdı
    ride to live live to ride

Yaşamak için sür, Sürmek için yaşa

CELİL Abi SECO41 arkadaşın sorunu aslında bendede var gibi, 2005 model 100-105km hızı geçmiyor,
    piston segman değişimi (zor ve masraflı biliyorum) yaptırsam, arkasına bi sibop ayarı yaptırsam motor hem çekiş hem titreşim olarak çok farkedermi?

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)