Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: acil yardim

crasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl
    Öğrenci
     Regal raptor DD 250E-6C
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

acil yardim

Abilerim kardeslerim bu konuyla ilgili mutlaka yazilar vardir ama arastiracak vaktim olmadigi icin yrni konu actim rr daytona 6c icin hangi motor yagi ve serisi gerek simdi kendim alip degistirecegim benzinliklerde satiliyor castrol alacagim ama ne almam lazim bilmiyorum acil yardim ederseniz sevinirim yarin yola cikacagim simdiden tesekkurler

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,629
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı crasher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abilerim kardeslerim bu konuyla ilgili mutlaka yazilar vardir ama arastiracak vaktim olmadigi icin yrni konu actim rr daytona 6c icin hangi motor yagi ve serisi gerek simdi kendim alip degistirecegim benzinliklerde satiliyor castrol alacagim ama ne almam lazim bilmiyorum acil yardim ederseniz sevinirim yarin yola cikacagim simdiden tesekkurler
    Merhaba Anıl şehir dışında olduğumuzdan dönüş yapamadık ama acil durumlar için forumdaki arama motoruna aradığını yaz ilğili bütün konulara kısa yoldan ulaşabilirsin
    Bizim RR lar için kullandığımz yağ 10w- 40 yarı sentetik Castrol 4T (4 zamanlı yağ) yağdır

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı crasher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genelde benzinliklerde araba yağları satılıyor numarasi aynı olsada alma motosiklet yağlarının üstünde motosiklet resimleri vardır yani her 10 w 40 motosiklete uymaz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)