Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 71 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı hsynk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 150 cc bakıyorum, yalnız dikkatimi çekti iki model mi var acaba?

Regal Raptor 150 E-2F ve regal raptor dd 150e-2
    valla bende bilmiyorum ama olabilir arkadasımdada 150 var bendede ikimizinkide 2010 model ama ufak tefek değişiklikler var benimkinin titreşim daha az daha gec baslıyo ve daha seri göstergeler farklı biraz

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Alıntı hsynk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 150 cc bakıyorum, yalnız dikkatimi çekti iki model mi var acaba?

Regal Raptor 150 E-2F ve regal raptor
    Alıntı ereneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bende bilmiyorum ama olabilir arkadasımdada 150 var bendede ikimizinkide 2010 model ama ufak tefek değişiklikler var benimkinin titreşim daha az daha gec baslıyo ve daha seri göstergeler farklı biraz
    dd 150e-2 .2010 (dahil) modele kadar blansörsüz eski model motora sahip kasalardır

dd 150 E-2F .2011 (dahil) modeller blansörlü yeni model motora sahiptir titreşim yok denecek kadar azdır
    keskinler37 (29.October.2018) Bunu beğendi.

Hüseyin Köseoğlu
    Pc Destek
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dd 150e-2 .2010 (dahil) modele kadar blansörsüz eski model motora sahip kasalardır

dd 150 E-2F .2011 (dahil) modeller blansörlü yeni model motora sahiptir titreşim yok denecek kadar azdır

emremotora telefon açtım ikisi arasında fark yok dedi. E-2F artık yok dedi. Sizin cevapta modeller ve yıllar karışmış olabilir mi? Burada bir arkadaşın var, 2014 model üzerinde DD 150e-2 yazıyor.

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3

benimkinde 80 den sonra başlıyo titreşim 80 90 da uzun yol rahat gidilir zaten 150 cc ye göre iyi bence arkadas 80de giderken cok rahatsız oldugunu söylüyo titreşimden benimkinide kullandı farklı diyo ama bilmiyorum ikiside 2010 göstergeler falan farklı :D birimizin motoru değişik ama :D

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    benimkinde 80 den sonra başlıyo titreşim 80 90 da uzun yol rahat gidilir zaten 150 cc ye göre iyi bence arkadas 80de giderken cok rahatsız oldugunu söylüyo titreşimden benimkinide kullandı farklı diyo ama bilmiyorum ikiside 2010 göstergeler falan farklı :D birimizin motoru değişik ama :D
    Arada fark varsa tam kasanın deşimine denk gelmiş birinizinki yeni motorlu olabilir son gelen galiba 2013 veya 2014 modellerde daha farklı motor kullanıyor (mondial'in kullandığı motoru kullanıyorlar ) yeni 150 cc alanlar 110 km süratte çıkıyor ve rahatsız olmuyor

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Arada fark varsa tam kasanın deşimine denk gelmiş birinizinki yeni motorlu olabilir son gelen galiba 2013 veya 2014 modellerde daha farklı motor kullanıyor (mondial'in kullandığı motoru kullanıyorlar ) yeni 150 cc alanlar 110 km süratte çıkıyor ve rahatsız olmuyor
    iyiymiş valla :D benimki daha iyi ondan ama 110 da cok rahatsızız :D 90 dan sonra 100 falan olunca heran parçalar aşşa incekmiş gibi hissediyorum :D bide arkadas otobanı cok kullandıgından 90 falan o hızlarda uzun süre gidiyo egzoz girişindeki vida 6 7 defa kırıldı :D titreşimden ama aynı vida 4 vida var hep aynısı kırılıyo

Hüseyin Köseoğlu
    Pc Destek
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    iyiymiş valla :D benimki daha iyi ondan ama 110 da cok rahatsızız :D 90 dan sonra 100 falan olunca heran parçalar aşşa incekmiş gibi hissediyorum :D bide arkadas otobanı cok kullandıgından 90 falan o hızlarda uzun süre gidiyo egzoz girişindeki vida 6 7 defa kırıldı :D titreşimden ama aynı vida 4 vida var hep aynısı kırılıyo
    Sonuçta şöyle bir çıkarım yapıyorum, şuan yetkili bayisinden alacağım 150 cc 2014 model ve yeni olacak, titreşim sorunu aza inmiş olacak, hayırlısı,

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Artçı ile çok rahat 130 km hıza ulaşabiliyorum, yokuş aşağı 140 üzerini de gördüm.
    90 km ile Türkiye'yi gezebilirsin.
    120 km hız ortalaması ile motorun ömrüne zarar vermekle birlikte rahat rahat 50 km yol yapabilirsin ve de titreşimi motor zorlandığı için hissediyorsun.Ancak 110 km ye kadar hız larda titreşimin esamesi bile yok.

Makinam 2013 11. ay fabrika çıkış.
    1 mayıs 2014 kontak açışım.
    Aylık ortalama katedtiğim yol 1000 km. Şu anda 4 bin km üzerindeyim.
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

Dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Muhammed
    Satış Danışmanı
     Regal Raptor 150
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanju Mayda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artçı ile çok rahat 130 km hıza ulaşabiliyorum, yokuş aşağı 140 üzerini de gördüm.
    90 km ile Türkiye'yi gezebilirsin.
    120 km hız ortalaması ile motorun ömrüne zarar vermekle birlikte rahat rahat 50 km yol yapabilirsin ve de titreşimi motor zorlandığı için hissediyorsun.Ancak 110 km ye kadar hız larda titreşimin esamesi bile yok.

Makinam 2013 11. ay fabrika çıkış.
    1 mayıs 2014 kontak açışım.
    Aylık ortalama katedtiğim yol 1000 km. Şu anda 4 bin km üzerindeyim.
    Evet makine rahat 110 cikiyo ama merak ettigim sende titresim sonradan mi geçti yoksa bende 80 e cikim titresim basliyo daha 500 km deyim

anilsedali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ANIL SEDALI
    İletişim Uzmanı / Satış Yöneticisi
     Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
     Antalya
    Beğenmiş
    76
    Beğenilmiş
    68

Wink

Alıntı Dark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet makine rahat 110 cikiyo ama merak ettigim sende titresim sonradan mi geçti yoksa bende 80 e cikim titresim basliyo daha 500 km deyim
    Merhaba,

Arkadaşım seni anlıyorum. Muhtemelen yaşadığın şuna benzer bir durum. Motoru ilk kez 90-100 devire çıkarttığımda motorun titreyip somonlarından ses geldiğini fark etmiştim. Sonra bu vidaları sıktım düşen ve servis tarafından sıkı bağlanmayan koruma demiri somonlarını ve ses çıkartan gevşek vidaları sıktım. Daha sonra ses tamamen kesildi. Fazla titreşim hissini bu vidalar veriyordu. Şimdi 110-120 ye çıkıyorum ve o ilk titreşim ve sesler yok. Motorunun vidaları sağlam ve sıkıysa yüksek devirde biraz sarsılman normal. Burada titreşimden bahsederken hiç olmuyor demiyoruz. Eski model sistemlere ve motorun haddini zorlamamıza rağmen, katlanabileceğimiz ölçüde bir titreşim var. Önemli olan alttan gelen motorun sesi ve hafif sarsmaları değil. Direksiyonunun titrememesi ve hafif titriyorsa bile kontrolünü zorlaştırmaması. Direksiyon hakimiyetin zorlanıyorsa bir sorun vardır.

Motorunuzun yüksek devirde ses çıkartabilecek metalik aksamlarını sıkılamanızı ve yağ seviyelerinizi kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)