Artçı ile çok rahat 130 km hıza ulaşabiliyorum, yokuş aşağı 140 üzerini de gördüm.
90 km ile Türkiye'yi gezebilirsin.
120 km hız ortalaması ile motorun ömrüne zarar vermekle birlikte rahat rahat 50 km yol yapabilirsin ve de titreşimi motor zorlandığı için hissediyorsun.Ancak 110 km ye kadar hız larda titreşimin esamesi bile yok.
Makinam 2013 11. ay fabrika çıkış.
1 mayıs 2014 kontak açışım.
Aylık ortalama katedtiğim yol 1000 km. Şu anda 4 bin km üzerindeyim.

RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)

Arkadaşım seni anlıyorum. Muhtemelen yaşadığın şuna benzer bir durum. Motoru ilk kez 90-100 devire çıkarttığımda motorun titreyip somonlarından ses geldiğini fark etmiştim. Sonra bu vidaları sıktım düşen ve servis tarafından sıkı bağlanmayan koruma demiri somonlarını ve ses çıkartan gevşek vidaları sıktım. Daha sonra ses tamamen kesildi. Fazla titreşim hissini bu vidalar veriyordu. Şimdi 110-120 ye çıkıyorum ve o ilk titreşim ve sesler yok. Motorunun vidaları sağlam ve sıkıysa yüksek devirde biraz sarsılman normal. Burada titreşimden bahsederken hiç olmuyor demiyoruz. Eski model sistemlere ve motorun haddini zorlamamıza rağmen, katlanabileceğimiz ölçüde bir titreşim var. Önemli olan alttan gelen motorun sesi ve hafif sarsmaları değil. Direksiyonunun titrememesi ve hafif titriyorsa bile kontrolünü zorlaştırmaması. Direksiyon hakimiyetin zorlanıyorsa bir sorun vardır.