Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Okan
    İK
     Asya Nostalji
     Ankara-Elmadağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ugurkivanc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz zor gibi gözüküyor iki ayrı mont almam ama cevabınız için teşekkür ederim.

Galiba aşağıdaki montu alıcam biraz da pazarlık yaparsam
    Acaba üşütür mü ki Eskişehir soğuğunda
    http://www.motomaxonlineshop.com/4ri...-ceket-pmu2204
    Bende bunu kullanıyorum. Geçen sene 350 ye almıştım şimdi fiyat artmış baya. Hatta 1 seneden biraz fazla oldu. kalitesi fiyatına göre çok iyi. Hakiki deri. Söylenenin aksine orda birkaç mont daha dwenedim üstüme en iyi oturan bu oldu ve korumalar beni rahatsız etmedi. Sadece içindeki dirsek kısmına gelen cırtcırtlar eğer t-hisrt üstüne giyerseniz biraz gıdıklayabiliyor. Kütahaydayım bende Soğuğu eskişehir kadar var. Hatta geçen kış 3 ay boyunca Eskişehire gittim geldim bu montla. Kazak falan giymeyi sevmem t-shirt üstüne bir hırka onun üstüne bu mont. O şekilde bütün kışı geçirdim çok fazla üşüdüğümü hatırlamıyorum. Monttan çok , Kışlık eldiven ( Eldiven en önemlisi bence bi süre yazlık eldiven kullandım ama olmadı ellerini hissedemeyecek kadar üşüyo ) buff veya balaklava kapalı rüzgar almayacak bir kask tavsiye ederim.

Edit: Avatarımda bu mont var şimdi farkettim :P
    Edit 2 : Yazın sıcağında bile giydim bunu altımdaki scooterla hemde. Omuz kol ve sırttaki fermuarları açınca ve içliği çıkarınca yazında giyilebiliyor.
    Konu oknglr tarafından (11.September.2014 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)