Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Ergenekon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Soner
    Gezgin
     Regal Raptor
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Araç Gereç konusunda Yardım

Arkadaşlar . Motorumu komple inciğine boncuğuna en küçük vidasından en küçük somununa kadar söküp temizlemek ve toplamak istiyorum . Bu şekilde kullandığım aracı daha iyi tanıyacağımı düşünüyorum .

Bunları yaparken ne tür aletlere ihtiyaç duyabilirim bilgi verirseniz sevinirim .

Misal ;
    Buji sökme aparatı DD 250 B için kaç cm ve hangisini almalıyım
    Manyeto çektirme aparatı hangisi olmalı
    Somun vida ve civatalar için kaç numara alet gerekiyor . Komple set alıp işime yaramayacak parçalara boşuna masraf etmiş olmak istemiyorum.

Zincir sökme aparatı hangisi olmalı
    Eksantrik dişli aparatı hangisi olmalı vs...

Motor bloğu ve silindiri karbüratörü benzin musluğunu benzin deposunu şanzıman , elektrik aksamları tekerlek debriaj mekanizması elcikler fren ve gaz aksamları vs..... gibi parçaları noktası ve virgülüne kadar söküp temizleyip toparlamak istiyorum.

Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden minnet ve şükranlarımı sunarım .

Soner
    Gezgin
     Regal Raptor
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    2 Hafta sonra senelik izine çıkıyorum . Yeteri kadar boş vaktim olacak ve bunu bu şekilde değerlendirmek istiyorum .

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Merhaba Soner makinayı tanımak için herzaman elin üzerinde ve elinde anahtar olucak ama o kadar derine gireresen başına iş açabilirsin ama kendin bilirsin tabiki bizler o kadar derine girmediğimizden sadece dış vidaları söken 8-10- 12-13 anahtarları ve makinayla verilen buji sökme ve alyan anahtarını kullanıyoruz onların üzerinde numaraları yok malesef heryer için gereken anahtar numaralarının hepsini sadece servisler net olarak söyleyebilir

Soner
    Gezgin
     Regal Raptor
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Soner makinayı tanımak için herzaman elin üzerinde ve elinde anahtar olucak ama o kadar derine gireresen başına iş açabilirsin ama kendin bilirsin tabiki bizler o kadar derine girmediğimizden sadece dış vidaları söken 8-10- 12-13 anahtarları ve makinayla verilen buji sökme ve alyan anahtarını kullanıyoruz onların üzerinde numaraları yok malesef heryer için gereken anahtar numaralarının hepsini sadece servisler net olarak söyleyebilir
    Motor bazen agresif davranıyor bana bir şeyler söylüyor gibime geliyor lakin anlamıyorum . Aynı dili konuşmak için içli dışlı olmam gerekiyor

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)