Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    pastahead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Utku Burak Akaevren
    Fotoğrafçı
     Regal Raptor DD 250E-6C
     Kuşadası
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Dayton 250 şansuman problemi

Arkadaşlar iyi akşamlar daha önce belirttiğim gibi motorum 1. ve 2. viteslerde (yüksek devre ulaşınca) boşa atma yapıyordu bugün servisine götürdüm ücretsiz yapacaklarını söylediler garanti kapsamı dahilinde olduğunu söylediler tamam dedim çıktım sonrasında kendi ustama götürdüm ve durumu anlattım motorun garanti kitapçığı elimde yok malesef aldığım kişi motoru aldığı yerin kitapçık vermediğini söyledi ustam kitapçık olmadığı için ücrete tabi olacağını servisinde normalin baya üstünde para alacağını söyledi ve kendi çok daha iyi şekilde yapabileceğini söyledi sizce ne yapmalıyım arkadaşlar büyük sıkıntı gibi duruyo ya da bana öyle lanse etmeye çalışıyorlar ama şanzuman kitlemesinden korkuyorum sizce ne yapmalıyım.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    Alıntı pastahead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar iyi akşamlar daha önce belirttiğim gibi motorum 1. ve 2. viteslerde (yüksek devre ulaşınca) boşa atma yapıyordu bugün servisine götürdüm ücretsiz yapacaklarını söylediler garanti kapsamı dahilinde olduğunu söylediler tamam dedim çıktım sonrasında kendi ustama götürdüm ve durumu anlattım motorun garanti kitapçığı elimde yok malesef aldığım kişi motoru aldığı yerin kitapçık vermediğini söyledi ustam kitapçık olmadığı için ücrete tabi olacağını servisinde normalin baya üstünde para alacağını söyledi ve kendi çok daha iyi şekilde yapabileceğini söyledi sizce ne yapmalıyım arkadaşlar büyük sıkıntı gibi duruyo ya da bana öyle lanse etmeye çalışıyorlar ama şanzuman kitlemesinden korkuyorum sizce ne yapmalıyım.
    Utku vitesten atma problemi bazı makinalarda oldu sebebi montaj sırasında şanzuman milinin boşluğunu alan pulun ince konulmasında dolayı şanzuman milinde oynama yapıyor ve dişli diğer dişliden kurtulup vitesden atıyor servisler bunu garantiden hallediyor işlem için komple motor dağılıyor o yüzden bence makinayı iyi tanıyan yetkili serviste yaptırmak daha güvevli olur
    Garanti kitabı olmadığını kaybettiğini bulamadığını söyle servis bir çözüm bulursa garantiden halleder çözüm bulamazsan en azından masrafı yarı yarıya ödemeyi teklif et kabul ederler se yine avantaj sağlamış olursun
    Bu işlemin garanti dışı bedeli 650 - 800 tl arasındadır bilğin olsun
    inşallah garanti işini çözersin kolay gelsin

Utku Burak Akaevren
    Fotoğrafçı
     Regal Raptor DD 250E-6C
     Kuşadası
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Utku vitesten atma problemi bazı makinalarda oldu sebebi montaj sırasında şanzuman milinin boşluğunu alan pulun ince konulmasında dolayı şanzuman milinde oynama yapıyor ve dişli diğer dişliden kurtulup vitesden atıyor servisler bunu garantiden hallediyor işlem için komple motor dağılıyor o yüzden bence makinayı iyi tanıyan yetkili serviste yaptırmak daha güvevli olur
    Garanti kitabı olmadığını kaybettiğini bulamadığını söyle servis bir çözüm bulursa garantiden halleder çözüm bulamazsan en azından masrafı yarı yarıya ödemeyi teklif et kabul ederler se yine avantaj sağlamış olursun
    Bu işlemin garanti dışı bedeli 650 - 800 tl arasındadır bilğin olsun
    inşallah garanti işini çözersin kolay gelsin
    Yarın halletmeye çalışacağız bakalım motoru satın aldığım kişiyede sordum arayacak kitapçığı umarım hallolur ama hiç umudum yok buradakiler çok çakal insan halinden anlayan insanlar değil malesef :( Teşekkür ederim cevap için.

Atilla Harun YILDIRIM
    Ayakkabi
     DD 250E-6C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Sonucu bildirebilirmisin abi ? Aynı sıkıntı nadir de olsa bende de oluyor nasıl sonuclanicak merak ettim

Utku Burak Akaevren
    Fotoğrafçı
     Regal Raptor DD 250E-6C
     Kuşadası
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı atillaharun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonucu bildirebilirmisin abi ? Aynı sıkıntı nadir de olsa bende de oluyor nasıl sonuclanicak merak ettim
    tamamdır dostum ben gelişmeleri buraya yazacağım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)