Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı EVRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba celil bey bende moturu 1 ay önce aldım türk chopper üyesi bursalı bi arkadaştan daha motor 6300 km de (şimdi 6800 lerde ) bu sorunu yaşaıyorum.Dediğin gibi
    ikisi birden bile olabilir ayakta kesin ayarsızlık var normali bilek hareketiyle vites atılırken ben baya agagımı yukarı kaldırrak atıyordum boşlugunu biraz almamıza ragmen hala tam olmamış gibi.
    Ruhsatta 2012 model 07-02-2013 trafık cıkıslı dıyor acaba garantı durumu nedır satan arkadasımı arasam yoksa sorgulatma durumum varmı ve burda bakarlar mı bilemiyorum arada kaldım şimdi uzun vadade sorun çıkarır gibi sonra daha fazla maddi sıkıntıya sebep olabilir.
    pastahead bilgi aldığında durum hakkında garantisiz fiyat işlem süresi gibi burdan tekrar geri dönüş yapabilirsen sevinirim.
    Merhaba Evren makinaların trafige çıkış tarihinden itibaren garanti kitapcığındaki periodik bakımları serviste yaptırıp kaşeletmek şartıyla 2 yıl geçerlidir garanti kitapcığı elinde ve kaşeleri tamsa sorunsuz olarak bir sıkıntı varsa garantiden yapılır
    aksi durumda ücret isterler servise makinayı göster ayarlardan sıkıntı yapıyorsa ücret almaz zaten

EVRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EVREN SARAÇGİL
    Mimar
     Regal raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkürler celil bey aldığım arkadaşı aradım oda 2. sahibi o da almışmı almamış mı bilmiyor o belgeleri duruma göre haraket ediceğim artık

EVREN SARAÇGİL
    Mimar
     Regal raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    cumartesi günü arkadaşla pedal ayarını yaptık ve boşluğu tümünü aldık gibi artık vites geçişleri daha kararlı hale geldi yokuşlarda da hissedilir bi iyileşme var yalnız 2.viteste bu akşam deneme yaparken 2. tes 50km hızda vites yine boşu gösterdi.:( Arkadaşıma denettim o 2. viteste 80 km ye kadar çıktığını ve daha da gider dedi.eve dönüşte ben de tekrar denedim 70 lere kadar çıktım.
    forum da bu durmda olan sanırm 250-300 den başlayıp 1000 tl ye kadar değişen sorunun çözülmesi için fiyat alınmış.garantili olupta sıkıntı çıkarılan arkadaşlar da var.
    motoru aldığım kişi de ilk sahibinden sanırm garantı belgesi gibi formları almamış veya kaybetmış aradım donuş olmadı.Ne yapmam kounsunda açıkcası kararsız kaldım

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    cumartesi günü arkadaşla pedal ayarını yaptık ve boşluğu tümünü aldık gibi artık vites geçişleri daha kararlı hale geldi yokuşlarda da hissedilir bi iyileşme var yalnız 2.viteste bu akşam deneme yaparken 2. tes 50km hızda vites yine boşu gösterdi.:( Arkadaşıma denettim o 2. viteste 80 km ye kadar çıktığını ve daha da gider dedi.eve dönüşte ben de tekrar denedim 70 lere kadar çıktım.
    forum da bu durmda olan sanırm 250-300 den başlayıp 1000 tl ye kadar değişen sorunun çözülmesi için fiyat alınmış.garantili olupta sıkıntı çıkarılan arkadaşlar da var.
    motoru aldığım kişi de ilk sahibinden sanırm garantı belgesi gibi formları almamış veya kaybetmış aradım donuş olmadı.Ne yapmam kounsunda açıkcası kararsız kaldım
    benimkide yapıyo o sorunu ara sıra idare ediyom.Sende et :mrgreen:

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Öncelikle vitesten atma sorununu netleştirmek için servise götürüp makinayı kontrol ettir sonraki duruma göre hareket edersin

sunay690 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sunay KOSOĞLU
    Satış Danışmanı
     Daytona 250 Beyaz
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    2. viteste 80 km ile gidiyosa o motor hala 2. vitese geçtiği için dua etmen lazım. :mrgreen: Motosikletin limitlerini bilip o şekilde kullanıldığı zaman hiç bi sıkıntı çıkarmayacak motorlar bunlar bence. Daytona 250 2. viteste 80 km hız yapsın diye üretilmiş bi motor değil :evil:.

EVREN SARAÇGİL
    Mimar
     Regal raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bugün anakara ışıl motora gittim ordaki ustaya durumu anlattım pulların ince olma sorununu usta 2. vitestle 1.viteste ki sekromeç sorun var dedi değişim olacak motor inecek 600 e yapılır dedi. 3 günde hallolurmuş. ve ısrarla soruma bi daha aynı sorunun çıkarmazmış.

sunay690 80 denemek için yapılmış bi hız ideali bu motor lar için 60-70 aralıgı.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    bugün anakara ışıl motora gittim ordaki ustaya durumu anlattım pulların ince olma sorununu usta 2. vitestle 1.viteste ki sekromeç sorun var dedi değişim olacak motor inecek 600 e yapılır dedi. 3 günde hallolurmuş. ve ısrarla soruma bi daha aynı sorunun çıkarmazmış.

sunay690 80 denemek için yapılmış bi hız ideali bu motor lar için 60-70 aralıgı.
    ortalama 650 tl ye komple dişliler değişiyor komple şanzuman yapılıyor
    Senin işlemin sekromej değişimi dişlilerle bir alakası yok sekromej viteslerin geçişini ve kitlemesini sağlar normalde garantiye girmez çünki bozulma sebebi yamulmadır yamulmaya sebep olan şey vites geçirirken zorlamaktır ama bu işlem için fiyat bence yüksek
    Birde sorunun sekromejden olduğundan eminlermi bir daha tekrarında ücretsiz yapma garantisi veriyorlarmı
    vites sekromej (hilal) 3 lü takımı 120 tl
    + conta takımı 50-60 tl
    + yağ 2 lt 50-60 tl
    + işçilik 200 tl gibi
    Toplam 440 tl gibi tutması lazım

Regal Raptor 250 Hilal Takımı Fiyatı: 120.36TL
    http://www.regalraptor.org/regal-rap...product_id=114

EVREN SARAÇGİL
    Mimar
     Regal raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil Bey usta bende burdaki sizin ve arkadaşların tecrübesine dayanarak pullaradan kaynakladığı filan söyledim. o da bana ondan değil bundan dedi sorun.yani motorun boşa düşme gibi değil tam motor freni yapıyor gibi oluyor birden yığılıoyor iiyice yavaşlamadan vitesi düşürmek zor.tabi boş ışığını da yakıyor. sorun çıkmaz demesine ragmen bı daha tekrarlarsa ücretsiz yapacağını sanmıyorum.Hatta o sruyu sorunca ya 2 de yuklenme hemen 3 e geç diye biraz tereddüte düştü.Evet fiyat yüksek Ankara da daha uygun ve iyi usta varmıdır? bilemiyorum

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Celil Bey usta bende burdaki sizin ve arkadaşların tecrübesine dayanarak pullaradan kaynakladığı filan söyledim. o da bana ondan değil bundan dedi sorun.yani motorun boşa düşme gibi değil tam motor freni yapıyor gibi oluyor birden yığılıoyor iiyice yavaşlamadan vitesi düşürmek zor.tabi boş ışığını da yakıyor. sorun çıkmaz demesine ragmen bı daha tekrarlarsa ücretsiz yapacağını sanmıyorum.Hatta o sruyu sorunca ya 2 de yuklenme hemen 3 e geç diye biraz tereddüte düştü.Evet fiyat yüksek Ankara da daha uygun ve iyi usta varmıdır? bilemiyorum
    Dediğin gibi tam boşa düşme değilde bir alt vitese düşme yapıp makina kompresöre biniyor sanırım o zaman sekromej olabilir
    ankarada 2 yetkili servis var öteki kazık kanusunda daha meşhur ama bir fiyat almaktan zarar gelmez
    servis listesi
    http://www.motorland.com.tr/ianadolu.htm

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)