Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

sunay690 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sunay KOSOĞLU
    Satış Danışmanı
     Daytona 250 Beyaz
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı EVRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün anakara ışıl motora gittim ordaki ustaya durumu anlattım pulların ince olma sorununu usta 2. vitestle 1.viteste ki sekromeç sorun var dedi değişim olacak motor inecek 600 e yapılır dedi. 3 günde hallolurmuş. ve ısrarla soruma bi daha aynı sorunun çıkarmazmış.

sunay690 80 denemek için yapılmış bi hız ideali bu motor lar için 60-70 aralıgı.

Dostum makina senin istediğin gibi kullanırsın tabiki, kimse bişey diyemez. Ama sadece altındaki aletin ne olduğunu bil. Haa illa da ben limitlerini zorlıyacam bu makinanın 2. vides te 60-70 km yapıcam diyosan çıkabilecek sorunlara da hazırlıklı olmaz lazım. Anladığım kadarıyla iyi bi usta tanıdığın da yok, e ozaman her sorunda motoru indirirler 600 tl nide alırlar cebinden. Yazık parana.

Bide motoru aldığın çocuğu tanıyorum aynı grupta motor sürüyoruz, senin yaşadığın sorunların hiç birini yaşamadı o motorla, gayet memnun kullanıyodu bi şikayeti yoktu.

EVRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EVREN SARAÇGİL
    Mimar
     Regal raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı sunay690 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum makina senin istediğin gibi kullanırsın tabiki, kimse bişey diyemez. Ama sadece altındaki aletin ne olduğunu bil. Haa illa da ben limitlerini zorlıyacam bu makinanın 2. vides te 60-70 km yapıcam diyosan çıkabilecek sorunlara da hazırlıklı olmaz lazım. Anladığım kadarıyla iyi bi usta tanıdığın da yok, e ozaman her sorunda motoru indirirler 600 tl nide alırlar cebinden. Yazık parana.

Bide motoru aldığın çocuğu tanıyorum aynı grupta motor sürüyoruz, senin yaşadığın sorunların hiç birini yaşamadı o motorla, gayet memnun kullanıyodu bi şikayeti yoktu.
    motoru kullanmadan sorun var mı yokmu bilemezsin zaten bu sorunu aldıgım gunden berı toplasan 10 kere yasamısımdır en fazla onunda yarsı yokuslarda oldu.
    bu sorun ikinci veteste anı hızlanmalarda yasanıyor o da herzaman degıl (mesela sollamaya ıhtıyacın varsa olabııır) aldıgım arkadasa tabıkı suc atmıyorum yalnıız oda senın gıbı aldıgında motouru denemedıyse sorundan habersız olabılır bende 1.v 20 2.v 30-40 da atarsam hiç bi sorun olmuyor ki bu sorunu 50 kmde yapıyor bırak 60-70.Yanı arkadası korumana gerek yok sorun yasamadıgını soyleyerek
    Konu EVRS tarafından (23.September.2014 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)