hando abi ne bisikleti bisiklet beni kesmiyor motor gibisi varmı regal raptor gibisi varmı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
dd100e
İstanbul
0 Rh (+)hando abi ne bisikleti bisiklet beni kesmiyor motor gibisi varmı regal raptor gibisi varmı
motosikletimi jandarmalara kaptırdım
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Ben varımRızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)hadi bende varımda sonra peşimizden ağlıyarak gelmeye kalkarsa valla benim gönlüm razı olmaz yaş,ehliyet.trafik falan dinlemem takarım yanıma başlarız gezmeye ona göre.....eeee nolcak şimdi :? :? :?![]()
![]()
![]()
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yanımızda sen varken hiç farketmez komtanım zaten ara sokaklarda kullanmıyomu 1700 kmyi evin salonunda yapmadı ya ha bide nerde oturuyosun kardeşim
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)güzel kardeşim küçük APACHE'M sevecenim...
kanın damarlarında bizimkinden hızlı akmakta, aklın rüzgarla yarış yapmakta,
atını uçak bilmekte, kendini usta sanmaktasın...
adının kağıtlara yazılacağı yaşa ermeni bekle...
başına bir hal gelirse annen baban seni hep bağırları yanarak anarlar.
sakın ha yola çıkma...
dediğim gibi bahçede domatesleri ezmeden gez...
HANDO seni seviyor...:D
:D
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
dd100e
İstanbul
0 Rh (+)zaten motoru istanbulda sürmüyorum yazlıkta sürüyorum istanbuldadabir kere trafiğe çıktım kaskla
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)vay be bende en ufak benim sanıyodumbenden ufaklarıda varmış canım kardeşim benim afferim kullan ama handonun dediği gibi domatesleri ezmeden
abiler ben 90 doğumluyum ehliyete yazıldım sınavı bekliyorum valla
![]()
İstanbulway anasını ben 23 umde tanıstım motorla zaten 24 um
kendimi geckalmıs hissediyodum ama abi 32 sinde girişmiş bu işlere helel olsun valla hanımlar genelde dır dır eder motor deyince o engeli aşmak da ayrı bi zorluk tabi helal olsun diyor motorcu olakla yasın bir ilintisi olamdıgını birkez daha goruyor gosteriyoruz...
of ne cumle oldu bea)
dd100e
İstanbul
0 Rh (+)yeaks abicim aramızda 3 yaş var sen de ne var motor olarak ben dd100e
motosikletimi jandarmalara kaptırdım
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)dostum dedıgıne aynen katılıyorum bu ufak kardesımıze gelınce ne desekte onu bu sevdadan vazgecıremeyız benımde 50cc lık mobıletım vardı 13 yasında ama bı turlu aklımı toparlayıp ınemyırdm ustunden o yaslarda gercekten dusunemıyor ınsan allaha sukur basımıza gelmedı bısey ama yınede tedbır sımdıkı aklım olsa kullanmazdım belkı o yaslarda :!:emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)