Oğluma nihayet söz verdiğm spider 250 yi bugün alıyorum. Grubunuza genç bir regalcı katılıyor. Celil beye sonsuz teşekkürlerimi iletirim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki inazuma 2013
istanbul
A Rh (+)Oğluma nihayet söz verdiğm spider 250 yi bugün alıyorum. Grubunuza genç bir regalcı katılıyor. Celil beye sonsuz teşekkürlerimi iletirim.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Emirhan bugün 13.30 da bekliyorum gidip makinayı alalım senin delikanlıda motoruna kavuşsun artık
Ne babalar var kardeşim oğluna sıfır makina alıyor
Emirhan benimde babam olurmusun :mrgreen:
gitti gül gibi daytonam :(
Antalya
A Rh (+)Hayırlı olsun kazasız belası binmek nasip etsin inşalah.
bu arada ben de size baba diyebilir miyim ? :D
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)öncelikle hayırlısı olsun kazasız belasız kullansın tekeri hep düz bassın ve geldiği zaman babasının çok çok değerini bilmesini isticem genç motorcuların %90 ı aile baskısı görürken siz ona güvenip motor alıyorsunuz ben aile baskıları yüzünden ağladığımı bilirim gerçekten hareketiniz çok hoşuma gitti tebrik ederim![]()
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Hayırlı olsun emirhan abi bu memleketin senin gibi babalara ihtiyacı var yeminlen![]()
![]()
Honda CBR 250 R 2016
BURSA
A Rh (+)Hayırlısı olsun kazasız belasız sursun inşallah cok evlat adiyiniz var bende baba diyebilirim abilerimle beraber![]()

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Emirhan abi Allah kaza bela vermesin . Çoğu kişi çocuğa motormu alınır diyip sizin basınızı ağrıtacak olsada ınanın yaptığınız örnek bir davranış.Su ölümlü , kısacık dünyada insan ne yaşamak isterse inanın bırakın yasasın .
İlk bir ay motora alışana kadar gozununde tutun baktınız işi kavradı motoruna alıştı o zaman bırakın özgürce dolaşsın![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Suzuki inazuma 2013
istanbul
A Rh (+)Çok çok teşekkürler arkadaşlar. Insallah Torunlarimizla binelim
regal raptor daytona 350
istanbul
A Rh (+)Allah kazasiz belasız sürmek nasip etsin abi çok hoşuma gitti oğluna motor alman valla helal olsun![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)