Regalime Class modelin T-gidonundan takmayı düşünüyorum. Uygulayan varmı hiç. Resimlerini görsek....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 250 E9B
Istanbul
B Rh (+)Regalime Class modelin T-gidonundan takmayı düşünüyorum. Uygulayan varmı hiç. Resimlerini görsek....
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)resim mevcut değil çekmeyi unuttuk. ama t gidon ayaklarıyla gidonu alıyoeun ve t gidonun diğer kablo ekipmanlarını da cunki gidonu değiştirince kablo boyları yetmiyo. bu sekilde kombinasyonu kurabilirsin
2 + 2 Teker
Ankara
AB Rh (+)Selam Dostum,Birkan Nickli Üyeden Alıntı
Benimki T Gidon Ama Bende Kartal Tipli Gidonlardan İstiyorum.. Seninle Anlaşabilirsek ve Bu Şekilde Bir Uygulama Yapılabiliryorsa Takas Yapabiliriz İstersen..
Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)Birkan Nickli Üyeden Alıntı
hiç deneme derim şehir içi trafikte ardcı ile çok zorlanıyor insan
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Regal Raptor 250 E9B
Istanbul
B Rh (+)Bunun toplam fiyatı ne oldu. Birde kullanımı ve görünüşü nasıl? Rahat kullanım ve hoş görünüm oldumu?MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
Regal Raptor 250 E9B
Istanbul
B Rh (+)Selam Dostum,
Benimki T Gidon Ama Bende Kartal Tipli Gidonlardan İstiyorum.. Seninle Anlaşabilirsek ve Bu Şekilde Bir Uygulama Yapılabiliryorsa Takas Yapabiliriz İstersen..[/quote]
Ben diğer gidonuda elimde tutucam. Aradabir sıkıldığım zaman değitiririm diye düşünüyorum.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Bencede değiştirme derim kartal gidonun kullanımı daha rahat
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Benim de aklıma geliyor acaba class'a kartal gidon nasıl gider? Hiç deneyen var mı? şöyle geniş Shadow gibi...
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
Regal Raptor 250 E9B
Istanbul
B Rh (+)Resimleri bi ara atabilirmisin hala duruyosaMotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)