| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Evet piyasadaki makinaların km li genelde oynanmış oluyor bu konuda kaza sorgusu yaptığımız mesaj servisi kaza bilğisi yanında sahteciliği önlemek için artık son muayenedeki km sini de bilği olarak vermeye başladı
Bandit'i olan bir arkadaşa mesaj attım yardım istedim dönüş yapınca detaylı bilği alırız![]()
Suzuki Bandit 600 S
İstanbul
A Rh (-)Merhaba Arkadaşım 1 senedir 2003 model Bandit 600 s kullanıyorum 75 binde. Motor hakkında bilgi vereyim, Motor Suzukinin en güzel motoru bence, ben çok memnunum motordan, şimdiye kadar hiç bir sorunu olmadı zamanında bakımını yaptırdığınız sürece ömürlük bir makinadır. Sürüşü çok keyifli hele ki uzun yol için süper, dengeli, asla hararet yapmayan bir motor, Motorun km'sine bakmayın benceeğer motorunda bir sıkıntı yoksa daha çoook km gezersiniz. Ekzantrik zincirinin değişmesi güzel, motoru almadan önce mutlaka iyi bir ustaya gösterin motoru babanızdan alsanız dahi motoru ustaya gösterin. tecrübeyle sabit
Ekzantirik zinciri orjinal olarak mı değiştirmiş ve ayrıca gergisi de değişmişmi bunuda sorun bence. Motorda bir problem yoksa bu motora bindikten sonra başka motora binemiceksiniz
ben şahsen perti çıkana kadar binmeyi planlıyorum , sonra da aynısından bulur alırım herhal. Motor hakkında merak ettikleriniz başka şeyler varsa her zaman yardıma hazırım. Umarım bir sonraki motorunuz HAYDUT olur
Saygılarımla.
Hayat önce adamı tokatlar sonra yumruklar sonrada tekmeleyip dışarı atar:?
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Alpay çok sağol verdiğin bilgi için
Çok ayrıntılı sormadım (malum önce kendi motorumu satmam lazım ) ama DiD zincir ile değiştirdim gibi bişey dedi aldığım arkadaş daha ayritılı sorarım zaten satan arkadaş oyle çok apaci değil okumuş yazmış biri herşeyden öte motorla ilgilenen biri ama tabi bi usta şart
Acaba özellikle bakmam gereken bi yeri var mı?
Suzuki Bandit 600 S
İstanbul
A Rh (-)Did zincir dediği normal zincirdir " Zincir dişli seti DİD marka " fotolardan gördüğüm kadarı ile zinciri ve dişli seti değiştirmiş.
Ekzantirik özellikle orjinal olması şart çok pahalı bir şey değil
240 tl yetkili servisinde ayrıca gergi'si de 240 tl civarı olması lazım.
Ekzantrik zincirinin işçiliği çoook önemli sonuçta motor açılıyor
Özellikle bakmanız gereken " Ekzantrik zinciri"
Ekzantrik zinciri değişmemişse motordan ses gelir şakır şukur aynen zincir sesi gibi :D
Babana bile güvenmesonrasına çok pişman olma
Konu Alpay tarafından (23.September.2014 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.
Hayat önce adamı tokatlar sonra yumruklar sonrada tekmeleyip dışarı atar:?
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Alpay çok sağol bakalım artık zaman gösterecek ne olacağını buradan gelişmeleri paylaşırım zaman ayırdığın için teşekkür ederim iyi akşamlar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)