2015 Motosiklet fuarı 26 şubatta tarihinde başlayacak diye duymuştum. CNR fuar takviminde bunu bulamadım.
Bilgisi olan var mı?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki GW250 İnazuma
HATAY
B Rh (-)2015 Motosiklet fuarı 26 şubatta tarihinde başlayacak diye duymuştum. CNR fuar takviminde bunu bulamadım.
Bilgisi olan var mı?
RR Spyder 250
İstanbul-Sultangazi
0 Rh (+)26 Şubat 2015 tarihinde yeni bir motosiklet ve bisiklet sezonu açacağız. En Yeni ürünler ve markalar ile sizlerin karşısına tekrar çıkacak olmak bizlere heyecan katıyor.
http://www.motobikeexpo.com/

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Katılımcı listesinde Emre Motor gözükmüyor, bu senede katılmayacak galiba.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Suzuki GW250 İnazuma
HATAY
B Rh (-)İnternette sadece www.motobikeexpo.com sitesinde bilgi var. Fuarla ilgili sıkıntı yok değil mi arkadaşlar. Biz hatay dan 4 kişi uçak bileti aldık o tarihlere.
RR Daytona 250E-6C
Ankara
B Rh (-)SabirsizLikla bekliyorum... Ankaradan gelecegiz yine...
---------
PeGaSuS
---------
Yamaha xj6 - 2014
Kuba Strike 150 - 2013
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Abi kışın ortasında motosiklet fuarı nasıl bir mantıktır?Biri bana açıklayabilirmi![]()
Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)almayı düşündüğüm bir kaç parça bir şey var. o zamana kadar durumumu da iyice toparlamış olurum.sizce fuarda daha uygun olur mu fiyatlar? yoksa kış sezonunda piyasayı takip edip o şekilde eksikleri almak daha mı mantıklı olur?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)