Sevigi arkadaşım motorunu başkasına verme konusunda benim başımdan çok kötü bir olay geçmişti.Tanışma topiğinde var.İzmirden herkeze selam başlığıyla okumanı tavsiye ederim başıma neler geldi gör.Çok geçmiş olsun.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
HARLEY DAVİDSON 2006 Heritage
İzmir
A Rh (+)Sevigi arkadaşım motorunu başkasına verme konusunda benim başımdan çok kötü bir olay geçmişti.Tanışma topiğinde var.İzmirden herkeze selam başlığıyla okumanı tavsiye ederim başıma neler geldi gör.Çok geçmiş olsun.
bende ozan.Bak tekrardan geçmiş olsun.Artık biyeaks Nickli Üyeden Alıntı
lık gibim bişi takarsın motoruna.
RR250D/2007
İstanbul
B Rh (+)Aynı şeyi ben de düşündüm vallahi. Dedim bu sefer curcuna daha fazla olacak... Ama artık göze alamaz herhalde...ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
AZ KALDI İSTİKRAR DİYE GİDİYODUN GÜMBÜRTÜYE.
SEVGİLER
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar ya şimdi bindim motora direksiyonda bi yamukluk var gibi bide önden baktım radyatörde yamulmuş sanki napçam ben şimdi ya :(:(:(
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)sen bence al motoru gotur servise tam hasarı onlar belirlesin sonradan bi olay cıkartmasın basına. hatta hemen götür ellerinde parça yoksa biran önce sipariş versinler
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)öyle yapıcam artık napim ya nerden vardim motoru ya üff :(:(:(
Yunus Emre
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Sevgili kardeşim,dayın ne yapıyor bu arada.Sen ona bişi olmdı diye seviniyorsun peki ya o?Madem sürmesini bilmiyor niye istiyor ,madem kazayı o yaptı çeksin bütün masrafları Benim düşüncem bu.Sana yazık değilmi?Neysa geçmiş olsun.
Sağlıcakla kal.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)