| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)400 lirayı kask evde dursun diye vermedim![]()
tam korumalı kask tabiki daha mantıklı ve seçilmesi gereken ama nazi kaskınında şekli bi başka bea :mrgreen:
hele bide şık bi gözlük taktınmı bavyera önlerine kadar ilerleyesin gelir :mrgreen:
regal raptor daytona 350
trabzon
A Rh (+)http://tr.aliexpress.com/item/New-20...018227474.html
arkadaşlar bu konuda konuşmanız çok iyi oldu bende masei kasklardan almayı düşünüyorum ne dersiniz düşünceleriniz nedir :?:
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Gereksiz derecede pahallı![]()
bunnarın darth vader modeli varsa alırım beyler, varmı?
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Arkadaşlar bu başlığı kaskin koruma olayını tartışmak için açtım. Ürün satin almak isteyen veya begeniye sunmak isteyen online geyik üzerinden devam etsin. Anlayışınız için teşekkürler saygılar ve sevgiler.
Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Kesinlikle önemli bir konuya değinmişsin özgür. Özgür'ünde anlattığı gibi ufak çaplı bir kazada bile eğer kaç haftadır arayıpta bulamadığım nazi kaskını bulmuş olsam ve kafamda ki shark yerine o olsaydı çok daha vahim sonuçlar doğacağı ap açık ortada. Özellikle celil abinin acı tecrübesi de üstüne eklenince Klüp kurallarına eklenmesi için nazi kasklı sürüşü yasaklayacak bir madde oylamaya sunasım geliyor tamam özgürlük vs. ama ben bu klüpteki kimseyi lafta sevmiyorum gerçekten başına böyle birşey burada ki kimsenin gelsin istemem. Hayatta ki en kötü şey pişmanlık arkadaşlar...
Tamam beyler vurmayın yeteralmıyoruz, sonuna kadarda haklısınız, amacım özenmek veya özendirmek değildi. Allah hepimizi kazadan uzak tutsun
Konu nenickila tarafından (26.Eylül.2014 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)