arkadaşlar yeni motosikletler hangi ayda gelir ve spyder 250 hakkında ne düşünüyorsunuz? teşekkürler![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
ANKARA
A Rh (+)arkadaşlar yeni motosikletler hangi ayda gelir ve spyder 250 hakkında ne düşünüyorsunuz? teşekkürler![]()
Honda CBR 250 R 2016
BURSA
A Rh (+)Kardeşim hoş geldin aramıza öncelikle şurada http://www.regalraptor.net/forums/forumdisplay.php?f=27 kendini tanıtırsan seviniriz bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
YOK
ANKARA
A Rh (+)
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)Hoşgeldin 2015 Modellerinin takibini sürdürüyoruz..Yurtdışındaki distribütörleri de araştırıyoruz..En ufak bir değişiklikte bilgilendirme yapacağız..![]()
Konu ibanez_one tarafından (02.October.2014 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir.
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Hoşgeldin aramıza
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)Merhaba
Regal Raptor satınalma ile yazışmam neticesinde tarafıma iletilen mail aşağıdaki gibidir..
----
Merhaba Görkem Bey,
2012 yılında yapılan kanun değişikliği ile beraber,
model yılına ait araçların üretimi aynı yıl içerisinde olmalı şeklinde değiştirilmiştir..
Geçmiş yıllarda yapılan 01 Temmuz itibarı ile üretilen ve ithal edilen araçların
bir sonraki yıl modeli ile satılması şekli iptal edilmiştir..
Bu sebeple 2015 model Regal Raptor motosikletlerin satışları bayilerimiz kanalı ile
TÜRKİYE' DE OCAK 2015 SONUNDA SATIŞA SUNULACAKTIR..
Bilginize sunarız..
-------
(Yasal sorun olmaması sebebi ile mail atan firma ve çalışan ismi gizli tutulmaktadır)
![]()
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Oğuz hoşgeldin. Benim ikinci adımdan dolayı adaşız. Spyder kullanan biri olarak sahip olduğunda öyle kolay kolay vazgeçemeyeceğinin garantisini verebilirim![]()
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Hoş geldin kardeşim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)