Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emrehan Çalıkoğlu
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Başlangıç motoru DD 250E-6C

Kolay gelsin arkadaşlar adım Emrehan 18 yaşındayım. Başlangıç olarak almak istedigim dd250e 6c yi arastirirken sitenizi buldum. Zaten chopper motorlara lisenin başından beri ilgim vardı universiteye bu sene yerleşincede 5 ay çalışıp para biriktirip 2. El bi regal daytona250 almak istiyorum. Boyum 180 kilom 65 şuana kadar hiç motor kullanmadım bi etkisi olur mu bilmem ama 4 yıldır araba suruyorum. Motor hakkında bilgi almak istiyorum yardımci olan arkadaslara simdiden tesekkurler.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Merhaba Emrehan aramıza hoş geldin
    Seninde fark ettiğin gibi RR kullanıcılarının buluşma noktası burasıdır pek çok arkadaşımız Daytona modelini keyifle kullanıyor
    RR çin malı makina olmasına rağmen hiçbir çinli makinaya benzemez sağlam dayanıklıdır ikinciel pazarı oturmuştur
    Daha önce motor kullanmamışsın ama bisiklet sürmüşsündür denge işi aynı vitesleride araba kullandığın için zorlanmadan kavrarsın sıkıntı olmaz pekçok arkadaşımız senin durumunda kullanmaya başladı şimdi sıkıntısız kullanıp keyfini çıkarıyor forumları okursan makina hakkında detaylı pekçok bilğiye ulşabilirsin
    inşallah kısa sürede sende gönlündeki makinaya kavuşursun

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rocker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kolay gelsin arkadaşlar adım Emrehan 18 yaşındayım. Başlangıç olarak almak istedigim dd250e 6c yi arastirirken sitenizi buldum. Zaten chopper motorlara lisenin başından beri ilgim vardı universiteye bu sene yerleşincede 5 ay çalışıp para biriktirip 2. El bi regal daytona250 almak istiyorum. Boyum 180 kilom 65 şuana kadar hiç motor kullanmadım bi etkisi olur mu bilmem ama 4 yıldır araba suruyorum. Motor hakkında bilgi almak istiyorum yardımci olan arkadaslara simdiden tesekkurler.
    Sorun olmaz bende araba sürebiliyordum ve bisiklet sürmüştüm çocukken. Direk daytonayla başladım sorun olmadı Yalnız 1-2 saat de olsa motorsiklet dinamiğini anlaman için yarı otomatik cub tipi ve ya scooter tipi bir motosiklet sürmeni tavsiye ederim. Gönlündeki makineye bi an evvel kavuşman dileğiyle

sirinbaba can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Can Ayaz
    Satış Uzmannı
     Hyosung GV 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aramıza hoş geldin ,

Daytona senin boyun içinde ideal uzun makina dır oturduğunda sırıtmazsın ve uzun süre binebilirsin....

Emrehan Çalıkoğlu
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Peki bi sorum daha olucak 2013 ve 2014 modelleri arasinda donanim olarak ne tur farkliliklar var? 2014 modellerin kilometreleri daha dusuk oldugundan pahaliya satiyolar 2013ler 2014lere gore daha ucuz kaliyor oyuzden 2013 dusunuyorum eksileri nedir 2013lerin

Ferhat Bastem
    Bankacı
     Yamaha XVS 950 Midnightstar
     İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    232
    Beğenilmiş
    88
    merhaba Emrehan. öncelikle hoş geldin. 2013 ve 14 arasında mekanik olarak bir fark yok diye biliyorum, sadece ufak makyaj değişiklikleri var. 2013 motor aksamı ve kapaklar mat siyah renk iken, 2014 te krom renge dönmüşler. yürüyen kısımları aynı ama ;)

Emrehan Çalıkoğlu
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    2haftadir calisiyorum 4bucuk ay sonra 2013model beyaz aliyorum ozaman

Doğan BARLAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan BARLAK
    Öğrenci
     Honda CBR 250 R 2016
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kardeşim hoş geldin öncelikle bende senin gibi üniversite öğrencisiyim aynı senin gibi çalışıyorum motoru almak için gönlümdede daytona var inşallah ikimizde en kısa sürede kavuşuruz makinalarımıza bu arada çalışmaya çok dalıp dersleri asma

Emrehan Çalıkoğlu
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben bu sene hazırlık ogrencisiyim dersler konusunda pek sıkıntım olmayacak gibi gorunuyor simdilik. İnşallah erken zamanda aliriz motorlarimizi :D

Emrehan Çalıkoğlu
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Ferhat BASTEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba Emrehan. öncelikle hoş geldin. 2013 ve 14 arasında mekanik olarak bir fark yok diye biliyorum, sadece ufak makyaj değişiklikleri var. 2013 motor aksamı ve kapaklar mat siyah renk iken, 2014 te krom renge dönmüşler. yürüyen kısımları aynı ama ;)
    Ferhat abi etrafımda bu motora sahip kimse yokta sana sorayım dedim. Motorun gücünde 18hp yazıyo arabalarla haşır neşir oldugum icin bunu dusuk buldumda normali nedir bu iyi bi rakam mı bu motorla ne kadar hızlı gidilebilir ve izmir mersin arası yolculuk(tek kişi) problem cikarir mi bi musait oldugunda cevaplar mısın

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)