Merhaba ben eskişehirden Uğur Çağrı merkezinde çalışıyorum ve bu işin artık üstadı oldum ve yakın zamamda aynı meslekdem olan nişanlımla çağrı merkezi kuracağız, 26yaşındayım Cruiser motor tutkunuyum eskişehirde arkadaşın suzuki intruder 250cc motoru ondan çok kullana kullana bu işde ustalaşdım ilerde işlerim iyi giderse allah nasip ederse harley almak 2sene içinde.Şuan 8,9bin bütcem var çok beğendiğim motor olursa 10bin olur. Aslında Kawasaki En500 efsane motor alacakdım arkadaş Cruiser V motor tercih et dedi ve kawasaki z motordan kaynaklı parçası zor bulunuyor ve pahalı dedi bana yamaha virago 1100 veya suziki maruder 800önerdi ben geçen birinde motor gördüm çok beğendim sorduğumda regal spyder 350dedi ve araştırdım buralara geldim.
1.Yamaha Virago1100
2.Suziki Maruder 800
3.Honda Shadow 600 motorlar bana önerildi bunlarımı tercih etmeliyim spyder350 eski motorlar üzermi önemli olan bu aradaki farkı biliyorum ayrıca sport görünüşüyle ve hızıyla Hyosung gv650 çok beğendim bunların yedek parça kronik sorunları nasıl cevaplarınız için teşekkür ederim.

yok
Eskişehir
0 Rh (-)