Forumlarda hiç bi aktarma linkine tıklayamıyorum. Tıklıyorum ama yapım aşamasında tarzında hata veriyo. Forumda bi konuya verilen baglantı linkine tıklayınca açılmıyor
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona 350 cc
İstanbul
A Rh (+)Forumlarda hiç bi aktarma linkine tıklayamıyorum. Tıklıyorum ama yapım aşamasında tarzında hata veriyo. Forumda bi konuya verilen baglantı linkine tıklayınca açılmıyor

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Aygün bu başlık iyi olmuş Forumun yeni linke aktarılmasından dolayı bazı sıkıntılar oluyor fakat biz bunu bazen farkedemiyebiliyoruz bu yüzden sıkıntı yaşayanlar bu başlıkta yazsın bize ulaştırsın çözümünü bulalım![]()
Daytona 350 cc
İstanbul
A Rh (+)Aynen abi buyuk sıkıntı ya hangi bağlantıya bassam hata veriyo
dominar 400
istanbul
A Rh (+)abi naçizane sitenin ara yüzünün de değişmesi gerekiyor, sayfa mantığı çok güzel ana sayfa özellikle ama renklendirmelerde değişikliğe gidebiliriz.
Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
yaprakla yağmurun aşkı meselâ
kim olsa serpilen coşturuyor bizi
...
Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
hayatımıza kendi adımızla başlardık
gitti gül gibi daytonam :(
Antalya
A Rh (+)Tümünü okundu say linklerinde de bir hata var sanırsam. Saymıyoİlla okuyacan diyo.

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)yukardakı adrese dıkkat et forum raptorriders.com.tr tasındı sen hala regalraptor.net olarak gırıs yapıyorsun sanırım
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Spyder
İstanbul
0 Rh (+)Alper normal hayatına dönmüşsün galiba.
Tekrar geçmiş olsun![]()
34 EL 8118

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)yok be kardesım nerde ben soyluyorum hatun yazıyor valla.ama Allah nasip ederse en kısa zamanda toparlıcam
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Daytona 350 cc
İstanbul
A Rh (+)Alper abi sen yorma kendini boşver. Ben raptorrider.com.tr diye giriyorum zaten sadece aktarma yaparkken hata çıkıyo
daytona 350
istanbul
A Rh (+)forum normal acılıyor ama hic bir icon gozukmuyor... sanırım dosya isimlendirmelerde sıkıntı var...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)