Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

TonEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre kaynar
    Grafik Tasarım
     Daytona 2014 34 LS 3365
     İstanbul-Güngören
    Beğenmiş
    145
    Beğenilmiş
    101

Yağışlı havaya dikkat

Bugün yaşadığım kötü bi olaydan sonra herkesi bilgilendirmek istedim.

Bugün Güngören de arabayla ilerlerken yanımdan geçen su taşıyan motorlu kayıp tekerin önüne düştü. Son anda çevirmemle kazayı ufak atlattık. İnip motor sürücüsünü kaldırdım. Abilerim biliyorum tecrube ve deneyim sahibisiniz fakat hem motorda hemde arabadaykende çok dikkatli olun. Bu gibi durumlarda arkanızda uzun bir kuyruk ve korna sesi oluyor ama önce can.

Herkese kazasız ve dikkatli sürüşler dileğiyle.

benal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benal
    memur
     YOK
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Her iki tarafada gecmis olsun. Bugun bende bisikletli bir gruba yol verdim, grup aralikli geliyordu yani 3 veya 5 saniye farkla geciyorlar onumden yaklasik 15 bisikletli. Bu arada arkamdan kornalarin haddi hesabibelli degil ha bire korna.

KamilErgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kamil Ergün
    emekli
     Hyosung GV 250
     kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geçmiş olsun. Trafikte gerçekten dikkatli olmak çok önemli, bazen dikkat bile yetmiyor verilmiş sadaka gerekiyor.
    Birde biz millet olarak trafikte çok sabırsızız. Muhabbet sırasında hep anlatırım. İtalyada bulunmuştum on yıl kadar önce. Kasabanın merkezinde yaya geçidi vardı çocuklar sabah okula giderken o geçidi kullanıyorlardı. Çok uzun bir araç kuyruğu olmasına rağmen ne yayalara ne de önündeki araca kimse korna basmıyordu. Hatta yanımdaki arkadaşa Türkiyede olsa bu kadar uzun süre yayaya yol verdiğin için arkadaki şoförden dayak yersin demiştim.

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kardesim gercekten iki tarafinda verilmis sadakasi varmis allaha sukur ki bisey olmamis havalar iyice bozdu sadece yagmur degil siddetli ruzgarda bizi seridimizden cikarabiliyor aman dikkat herzaman tedbirli olmakta fayda var

benal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benal
    memur
     YOK
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Bir gun tv de yurt disinda cekilmis kamera sakasi izliyorum konusu soyle, cöle benzeyen bir yerde kavsak ve o kavsakda trafik isiklari bir arac geliyor kavsaga yaklasinca kirmizi isik yaniyor, ancak kendisinden baska hic bir arac veya yaya yok surucu dakikalarca kendisine yesil isik yanmasini bekliyor ama yanmiyor saka bu ya. Surucu asagiya iniyor bir saga bir sola bakoyor ne gelen var ne giden bir sure daha bekleyip basiyor gaza birden polis geliyor ve adama ceza kesiyor gibi yapiyor surucu cokda fazla itiraz etmiyor ve saka oldugunu bir sure sonra anliyor. Demem oki arkadaslar egitim sart. Birde bunu canim ulkemde yapsak aca:?ba sonuc ne olur. Bence hic denememek lazim...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)