CELİL abi çok teşekkürler http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...7915041/detay/
bu linkteki 59liralığı sipariş ettim.Gelince takmayı denicem.Umarım sorun aküdendir
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
dd150e-2
istanbul
0 Rh (+)CELİL abi çok teşekkürler http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...7915041/detay/
bu linkteki 59liralığı sipariş ettim.Gelince takmayı denicem.Umarım sorun aküdendir
dd150e-2
istanbul
0 Rh (+)ceil abi yeni akü geldi taktım falan ama ateşlemeye basınca gur gur ses geldi.Çalışmadı sonra azcık itekleyerek çalıştırdık falan
sonra tekrar çalıştırmaya çalıştıgımda hic bisey olmuyor ışıklar yanmıyor korna falanda çalışmıyor sanırım sigorta atti.Ama sigorta atmadan önce yeni aküyü taktiğımdada gur gur oldu yine çalışmadı napcam ben yav
Hyosung GV 250
kocaeli
A Rh (+)Sigorta atmamış fakat oksitlenmiş yada gevşemişte olabilir. Ben birkaç kere temassızlıktan kaynaklanan sorunlar yaşadıktan sonra yuvalarını iyice sıktırarak çözüm bulmuştum.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Siğortada temazsızlık veya atma olabilir önce siğortayı kontrol et elektirik geldikten sonra makinanın bujiyi sök temizle bujide ateşleme varsa çalışır
dd150e-2
istanbul
0 Rh (+)sigortayı değiştirdim 4-5 tane yeni sigorta aldım.İlk sigortayi taktigim anda sigorta gözümün önünde yandı.
Sonra diger sigortayi sorunsuz bi şekilde taktım.Şuan motorda ışıklar falan yanıyor fakat çalışmıyor.Gur gur ses geliyor.
Bujileri değiştirince sorun hallolur mu ki celil abi.Birde ben yeniyim hangi yuvaları sıkacağım anlamadım.
ayrıca
deponun altında böyle başıboş bir kablo var bu normalmi
kafam çok karıştı benim
![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Murat uzaktan ne oldğunu anlamak zor ilk siğortaların takınca hemen patlaması bir yerde kısa devre olduğunu gösteriyor daha sonraki siğorta yanmadığına göre şimdilik kısa devre yapmıyor demektir bir kablo sıyrılmış bazen şaseye deyip kısa devre yapıyor olabilir
Buji patlamışsa makina çalışmaz 150cc de buji motorun üzerinden üst önden giren büyük tek ana kablonun altındadır sökmek için buji anahtarına ihtiyaç var ama sen nasıl yapıcan yakında bir servis varsa götür baksınlar
Depo altındaki fiş boşta kalıyor olabilir makinada bazı boş fişler var
dd150e-2
istanbul
0 Rh (+)servise bıraktım celil abi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)