Merhabalar herkese, bir sorum olacak... Motorumun egzozu içinde motor ile katalizatör arasında olan parçasının içinde ince bir boru kaynatılmış baştan sona. Bu egzoz yapısı sizin motorlarınızda da mevcut mu acaba?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RegalRaptor DD 150 E2
Ankara
A Rh (+)Merhabalar herkese, bir sorum olacak... Motorumun egzozu içinde motor ile katalizatör arasında olan parçasının içinde ince bir boru kaynatılmış baştan sona. Bu egzoz yapısı sizin motorlarınızda da mevcut mu acaba?
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Ben sürekli egzosu takıp çıkarırım ama öyle bişey görmedim :?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bende içindeki boruyu fark etmedim o bölümle bir işimiz olmadı ama bence normal ana borunun kalınlığı çok fazla olduğundan motor egsoz çıkışında oluşması gereken basınç'ın oluşması için fabrikasyon olarak içine ince boru konmuş olabilir![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
DD 250E-6C
istanbul
A Rh (-)
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)
RegalRaptor DD 150 E2
Ankara
A Rh (+)Açıklamalarınız için teşekkürler... Yorumlarınıza göre bu borunun koyulmasının en büyük sebebi Celil abininde dediği gibi motor egzoz basıncı olmalı ve bu boru olmasa Bahadır arkadaşımın dediği gibi de boru girişi yanar kararırdı tabi. Bende bu boru kaynağındaki kalan çapakları matkap taşı ile traşlayıp montajını yapıp taktım mis oldu![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)