arkadaşlar milletin demesine bakmayın herkes kendi motorunun arızasını bilecek bildiği yönden tamir ettirme yoluna gidecek bilmiyen motoruna binemiyecek işte durum bakın ben ne diyordum benim motorda takur tukur ses var diye sarıkayalara (yani denizliye fabrikaya )gidecekti sonra servisteki usta göndermeye gerek yok tamam senin istediğin türde burda bakalım dediler ve dediğim yere doğruldular ben başından beli piston silindire vuruyo diyordum yok olmaz diyorlardı ( aslında bilmiyorlar ben 1975 yılından beri bu konulardada yetişdirildiğimi **** elk...elkt... ve motorlar..araçlar...) ve motor 3500 den sonra 4200 km.de tekrar söküldü ve durum aşağıdaki resimde pistonlar silindire vurması ve takur tukur vuruntu ve ses eh artık fazla açıklama yapmayım servislere ayıp olur valla sebebide resimden sonra yazayım

bir piston üzerindeki vuruntu

iki piston üzerindeki vuruntu

ve vurma noktası silindirlerin alt kısmı size göre baktığınız üst yer pistonların silindire girme yerleri

ve motorumun dağınık bütün parçaları

evet buna sebebmi çokkkkk artık bir toplantımızda beraber olduğumuz arkadaşlarla anlatarak tartışırız

ustam dağıttığı gibi sarıkayaların yeni gönderdiği parçalarla toplıyacak bakalım nasıl olacak göreceğiz